Kategoriarkiv: Beklædning

Bliv klædt på til Tour de France

Annonce

Tour de France i Danmark

Tour de France starter som bekendt i Danmark i år, og når verdens  største cykelløb kommer til Danmark, skal man også være klædt på til det.

Derfor har vi ved Chandize.dk designet disse Limited Editions prints, som vil være perfekte til dig og familien, når Tour karavanen og feltet kører forbi din hjemstavn. Her finder du Tour de France inspireret tøj til hele familien. Du kan b.l.a få de fedeste Tour de France t-shirts, Tour krus og Tour Caps til hele familien.

Chandize har bl.a. designet den sejeste Tour de France t-shirt med navnene på de byer tourkaravanen og cykelfeltet kommer igennem på de i alt tre etaper som tour feltet er kommer til. T-shirten kan fås til herrer, damer og børn.

Åbningsetapen, den såkaldte Grand Départ, afholdes i København fredag den 1. juli 2022. Som er en enkeltstart over 13 km., hvor vi måske kan få en dansker i gult. Tempospecialister som Kasper Asgreen, Søren Kragh Andersen og Mikkel Bjerg vil nok alle gøre et meget ihærdigt forsøg på at køre sig i gult på hjemmebanen i Danmark.

De tre Tour Etaper

1. etape: Enkeltstart i København, Fredag d. 1. Juli 2022

Tour de France 2022 skydes i gang med en 13 km lang enkeltstart. Københavns gader bliver indtaget af verdens bedste cykelryttere, som kommer til at kæmpe om løbets første gule trøje. Den flade rute gennem hovedstadens brede gader uden skarpe sving giver mulighed for fuld fart i pedalerne. Skal rytterne gøre sig forhåbninger om en etapesejr, er kodeordene højt gear og aerodynamisk holdning gennem hele etapen. For Tour-favoritterne er målet først og fremmest at begrænse tidstabet.

2. Etape: Roskilde – Nyborg – Lørdag d. 2. Juli 2022

En lang og vindblæst dag over Sjælland, med en spændende finale over en af verdens længste broer. Rytterne kører først gennem maleriske landskaber langs fjorde og over bakker for på etapens sidste 20 km at køre over Storebæltsbroen. Når de krydser bæltet, kommer vinden derfor til at spille en helt afgørende rolle. Holdkaptajnerne må således sætte deres lid til holdets kollektive styrke og opofrelsen hos den enkelte rytter på holdet.

Det forventes, at det bliver et opsplittet felt, der krydser målstregen i Nyborg, og at tidstabene får stor betydning for, hvem der må køre videre i den gule trøje, og for det endelige samlede klassement. Sejren kan meget vel gå til en af de stærke sprintere i feltet.

3. Etape: Vejle – Sønderborg – Søndag d. 3. Juli 2022

Etapen starter i kuperet terræn, hvorefter ruten går sydpå. De danske ryttere i feltet vil uden tvivl forsøge at komme i udbrud og bevise deres værd foran deres hjemmepublikum. Anden del af etapen byder ikke på de store udfordringer, hvorfor etapen bør ligge til sprinterholdene, som må satse på en velforberedt slutspurt. Forholdene med de brede gader i fladt terræn omkring Sønderborg er særligt gunstige for de hurtigste af feltets ryttere, der må ventes at kæmpe om sejren.

Når rytterne krydser stregen i Sønderborg, er der en velfortjent hviledag inden feltet fortsætter touren til Dunkerque i Frankrig.

Klamper til Shimano SPD-SL systemet

Klamper Shimano SPD-SL systemet!

Klampen er det der forbinder skoen og pedalen. Det helt specielle og unikke ved Shimano pedaler og klamper, er at de er udviklet til at arbejde og fungere sammen som et system, og de kan sættes helt præcist sammen, sagt på en anden måde – de passer bare sammen og dette er for at sikre dig en optimal kraftoverførsel og ikke mindst sikkerhed. Læs videre Klamper til Shimano SPD-SL systemet

Hold varmen og bliv set i trafikken med Gripgrap

Har du set den nye serie benvarmere og armvarmere, samt skoovertræk, cykelhandsker og hjelmhue ect fra Gripgrap . Der samtidigt sørger for at du kan holde varmen på cyklen også sørger for at du er ekstra synlig i trafikken.

Farven er en super lækker fluorescerende neongul farve, som helt sikkert vil udskille dig fra andre cyklister på landevejen og dermed vil gøre dig ekstra synlig i trafikken. Læs videre Hold varmen og bliv set i trafikken med Gripgrap

Astral cykeljakke til vinterbrug!

Jeg var ellers fast besluttet på at jeg ikke skulle have en cykeljakke mere, eller i det hele taget, mere cykeltøj i år, men det holdt ikke helt stik!

I forbindelse med at jeg handler hos Cykelpartner.dk modtager jeg også deres nyhedsbrev (hvilket jeg godt kan anbefale, såfremt du har interesse i cykeltøj og tilbehør), og i netop et sådanne nyhedsbrev blev jeg præsenteret for cykeljakken herunder! Læs videre Astral cykeljakke til vinterbrug!

Tørre sko og varme fødder med skoovertræk!

Du kender det godt! Du har planlagt en lille cykeltur, vejrudsigten sagde ikke noget om regn og det er da også tørvejr da du kører hjemmefra.

Men midt på ruten begynder det at regne, det er ikke noget problem da dine cykelbukser er vind og vandtætte og du har en regnjakke med i din rygsæk – men snart opdager du at dine sko og strømper bliver våde og dine fødder bliver kolde. Læs videre Tørre sko og varme fødder med skoovertræk!

Sid godt i sadlen og undgå ondt i bagen!

Du har helt sikkert prøvet at få ondt i bagen, når du er ude på en længere cykeltur. Du sidder og roterer rundt på sadlen for at komme til at sidde behageligere, det samme skete da også for mig, da jeg begyndte at cykle lidt længere, end blot mine 8.5 km. til og fra arbejdet.

Og jo, jeg havde set Tour de France og set at alle havde specielle cykelbukser på og jeg havde da også set dem på nettet og i enkelte cykelbutikker – men jeg tænkte, det er sikkert noget opreklameret pjat, det er kun for de professionelle, ikke for almindelig cykellister og motionister… og hvad jeg ellers kunne finde på af dårlige undskyldninger! Læs videre Sid godt i sadlen og undgå ondt i bagen!

Undgå at blive kold når du cykler!

Hvis der var noget jeg hurtigt fandt ud af, da jeg begyndte at cykle på arbejdet – var det at jeg svedte, det kunne jo i sagens natur ikke undgås – men selvom jeg svedte, så frøs jeg også!

Det er du sveder er faktisk ikke noget problem i den forstand, det er nemlig en nødvendighed for at kroppen kan komme af med den overskudsvarme som kroppen generer ved fysisk aktivitet, i dette tilfælde cykling! Læs videre Undgå at blive kold når du cykler!