Hold varmen og bliv set i trafikken med Gripgrap

Har du set den nye serie benvarmere og armvarmere, samt skoovertræk, cykelhandsker og hjelmhue ect fra Gripgrap . Der samtidigt sørger for at du kan holde varmen på cyklen også sørger for at du er ekstra synlig i trafikken.

Farven er en super lækker fluorescerende neongul farve, som helt sikkert vil udskille dig fra andre cyklister på landevejen og dermed vil gøre dig ekstra synlig i trafikken.

Vidste du at cyklister som benytter cykeltøj af med fluorseerende materialer og farver, mindsker riskoen for at blive påkørt i dagslys med op til 40%. Kilde: Cykelpartner.dk

Armvarmere!

Til de kølige morgenstunde på vej til arbejdet eller på aftenturen hvor vejret pludseligt slår om og det pludselig bliver køligt, så er det rart at kunne trække et par varme ærmer på de kolde arme.

Armvarmerne er lavet i lækkert microfleece som er et isolerende og åndbart materiale. Der er silikonekant i den øverste rip, således at de ikke ryger ned.

Perfekte til baglommen på din cykeltrøje.

GripGrab_Hi-Vis_armvarmere
GripGrab Hi-Vis armvarmere. Foto: Cykelpartner.dk

Benvarmere!

Samme princip som med armvarmerne. Dejlig varme og åndbart materiale. Til dig der er kommet hjemmefra i korte cykelbukser, der er det rart at trække et par benvarmere på når vinden bliver for kold.

Et af de bedste steder at have reflekser påsat som kan ses i trafikken, er på benene, da disse hele tiden er i bevægelse.

GripGrab Hi-Vis benvarmere!

GripGrab_Hi-Vis_benvarmere
GripGrab Hi-Vis benvarmere. Foto: Cykelpartner.dk

Skoovertræk!

Dette er nok de flotteste skoovertrækker jeg har set. Desværre er de ikke vandtætte, så det er et par skoovertrækker som der udelukkende er til for at holde på varmen i fødderne.

De passer til de fleste landevejspedaler og de er i den grad med til at forbedre din synlighed på landevejen og cykelstien.

Ligesom med benene, så er fødderne et af de bedste steder at have reflekser påsat som kan ses i trafikken, da fødderne hele tiden er i bevægelse.

Skoovertraek_GripGrab_RaceAero_Hi-Vis
Skoovertræk GripGrab RaceAero Hi-Vis neongul onesize. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelhandsker!

På de lange cykelture er cykelhandsker en nødvendighed. Når hænderne hviler på styret i rigtig lang tid, opstår der et tryk på nerverne som gør at hænderne begynder at “snurrer”, det føles som om de sover.

Cykelhandskerne herunder fra Gripgrap afhjælper dette problem, da de er polstret med 4 mm DoctorGel hvor trykket er størst mellem styret og håndens knogler og denne gel reducerer dette tryk.

Så undgå at dine fingre og hænder “sover”, hold varmen på de kølige cykelture og bliv set i trafikken med cykelhandskerne fra Gripgrap.

Skulle du få lidt sved på panden, så er cykelhandskerne også forberedt på dette. På tommelfingeren er der Sweat-wiper – et blødt stykke stof, som netop er beregnet til at tørre sveden i ansigtet af under kørsel.

GripGrab_ProGel_Hi-Vis_cykelhandsker
GripGrab ProGel Hi-Vis cykelhandsker. Foto: Cykelpartner.dk

Hjelmhue!

Til sidst findes der også en hjelmhue i Hi-Vis serien. Den giver rigtig god beskyttelse til både ører og pande og den passer fint under en cykelhjelm.

Selvom huen sidder under en cykelhjelm, kan du stadigvæk se det reflekterende design.

Og så er huen selvfølgelig med til at holde på varme og komforten når du sidder på cyklen ude på landevejen.

Hjelmhue_GripGrab_Skull_Cap_Hi-Vis
Hjelmhue GripGrab Skull Cap Hi-Vis. Foto: Cykelpartner.dk

Hi-Vis fra Gripgrap er en superlækker produktserie!

  • Fluorescerende og reflekterende farver
  • Reflekterende logo på alle produkter
  • Isolerende og åndbar materialer
  • Bløde og behagelige materialer
  • God pasform

Hvem er Gripgrap?

Du kan læse meget mere om GripGrap her og samtidigt se alle deres lækre produkter!