Cykelbukser, cykelknickers og cykelshorts

Her på siden finder du en række sider med cykelbukser, cykelknickers og cykelshorts til racer, spinning og MTB fra Astral, X-Treme, Mavic og Assos.

Kører du på cykel og kører du langt, så skylder du dig selv at købe et par cykelshorts, knickers eller bukser med pude – det vil du glæde dig over på sigt og bestemt ikke fortryde.

Du sidder bedre i sadlen, sved og fugt bliver transporteret væk fra huden så du ikke bliver kold og du får ikke ondt i bagen på de lange køreture.

Jeg har samlet nogle links herunder, med et stort udvalg af bukser, shorts og knickers fra nogle af de mest benyttede mærker, nemlig danske Astral og Xtreme, samt Mavic og Assos.Cykelbukser

Cykelbukser med og uden seler, samt med og uden pude fra Astral, X-Treme, Mavic og Assos! Der er cykelbukser til både damer og mænd, og der er cykelbukser til både sommer og vinter.

X-Treme Bib cykelbukser X-Stark Herre – med pude. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelknickers

Cykelknickers med og uden seler, samt med pude fra Astral, X-Treme, Mavic, Assos og Gist! Der er cykelknickers til både damer og herre.

Mavic_Knickers_Sprint_med_pude cykelbukser
Mavic Knickers Sprint – med pude. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelshorts

Cykelshorts med og uden seler, samt med pude fra Astral, X-Treme, Mavic, Gist og Assos! Der er helt sikkert nogle cykelshorts der passer til dig – kig herunder og bliv inspireret!

cykelshorts-X-Treme-X-Basic
Cykelshorts X-Treme X-Basic. Foto: Cykelpartner.dk

Derfor skal du investere i gode cykelbukser

Er cykelbukser eller cykelshorts nødvendige? Næh, det er de som sådan ikke, men de vil gøre din glæde ved at cykle meget større. Derfor synes vi, at cykelshorts er et must, hvis du dyrker cykling som motionsform. Herunder har vi samlet en række gode grunde til at købe et par cykelshorts i god kvalitet.

Cykelbukser gør dine cykelture mere komfortable

Den vigtigste grund til at købe et par cykelshorts er, at dine cykelture bliver mere komfortable. Cykelbukser er typisk udstyret med en pude, der gør det behageligt at sidde på en sadel i længere tid ad gangen.

Derudover er cykelshorts designet på en sådan måde, at de er dejlige at have på, når benene bevæger sig hurtigt op og ned for at træde i pedalerne. Der er ikke noget, som slider på dine inderlår, når du har cykelbukser på.

HUSK: INGEN UNDERBUKSER UNDER CYKELBUKSER

Du bliver hurtigere

For at det ikke skal være løgn, så vil et par cykelbukser eller cykelknickers faktisk gøre dig hurtigere. Hvordan kan det så være, tænker du? Det hele handler om vindmodstand.

Et par flagrende træningsbukser “fanger” mere vind end et par tætsiddende cykelbukser. Og jo mere vindmodstand du er udsat for, jo hårdere bliver det at opretholde farten. Når du cykler, handler det om at være så aerodynamisk som mulig. Og et godt skridt på vejen til at blive det, det er ved at anskaffe dig et par gode cykelbukser.

Det ser bedre ud

Der er selvfølgelig også en forfængelig grund til at købe cykelshorts. Det ser ganske enkelt bedre ud at have et par cykelbukser på end at komme kørende i et par stramme jeans. Stramme jeans er ikke just kendt for at gøre cykeltræningen sjov. Tværtimod.

Cykelbukser er “lavet til” cykling

Cykelbukser (eller shorts) er ganske enkelt lavet med henblik på at blive brugt til cykling. Sagt på en anden måde: Cykelbukser- eller knicker er en del af cykling. Akkurat på samme måde som fodboldstøvler er en del af fodbold. Hvis du vil have det maksimale ud af cykelsporten, så køb dig et par lækre og velsiddende cykelshorts.