Skoovertræk, funktionelt, frækt og cool på samme tid!

Skoovertræk er sikkert ikke det første du tænker på når du starter med at cykle. Men det er en god investering som hjælper med at holde varmen om fødderne!

Dette er både om vinteren, foråret og efteråret, men også på de kølige sommeraftner kan det være rart med et par skoovertræk.

Cykelsæsonen 2015 er i gang!

Lad os bare være helt ærlige, vejret er ikke specielt godt i skrivende stund, bevares der er dage med solskin, men ellers syntes jeg at det primært er blæsende og koldt. Og netop blæsten og det kølige vejr, syntes jeg, gjorde at det var svært at holde varmen om fødderne på de daglige cykelture.

Jeg kunne sikkert have løst det med nogle nogle rigtige vinterstrømper og jeg prøvede rent faktisk et par “almindelige” tykke vinterstrømper – men det duede ikke, jeg syntes de var for tykke til brug i cykelskoen.

Så jeg overvejede at købe et par almindelige skoovertræk, altså blot nogle sommer overtræk, for at se om de kunne holde varmen inde i skoen og blæsten og kulden ude.

Jeg har nemlig allerede et par skoovertræk til almindelige sko og de fungere bare helt upåklageligt!

Valget faldt på skoovertræk fra Gripgrab!

Da jeg tidligere har været fuldt ud tilfreds med mine indkøb af Gripgrab produkter, kiggede jeg helt naturligt i den retning igen!

Og valget faldt på skoovertrækkerne i sort som du kan se herover, eller via linket herunder!

Og jeg må sige at selvom materialet ved første øjekast virker meget tyndt, så er de bare helt perfekte.

De er nemme at tage på og af igen, du kan virkelige mærke at de holder den kolde vind ude af skoen og du få ikke den kolde fornemmelse omkring tåspidserne. De sidder tæt på skoen og de er behagelige rundt omkring anklen, der strammer de nemlig ikke.

Jeg har brugt dem når temperaturen har været omkring 10 grader og blæsende… og for mig virker de bare perfekt. Ingen kolde fødder her, det er også det værste jeg ved 🙂

Funktionelt, frækt og cool på samme tid!

Som du har kunne læse herover, så er skoovertræk jo først og fremmest funktionelle, men lad og bare sige det som det er… det ser også frækt og cool ud samtidigt.,

Modellen fra Gripcrab findes i nogle rigtigt fede farver, som er med til at du også tager dig godt ud på cyklen når du kommer kørende… og det er da også værd at tage med, ikke 🙂

Så skal du have et par billige skoovertræk, som både er funktionelle, ser frække og cool ud på én og samme tid, så kan jeg godt anbefale at du kigger på RaceAero fra Gripgrab herunder.

Skoovertraek_GripGrab_RaceAero_blaa_onesize
Skoovertræek fra GripGrab, RaceAero i blå, onesize. Foto: Cykelpartner.dk

RaceAero er et skoovertræk, der holder den kolde sommervind ude af skoen og holder dine fødder varme.

Skoovertraek_GripGrab_RaceAero_hvid_onesize
Skoovertræek fra GripGrab, RaceAero i hvid, onesize. Foto: Cykelpartner.dk

RaceAero er et skoovertræk, der giver dig et frækt og cool udseende på cyklen.

Skoovertraek_GripGrab_RaceAero_roed_onesize
Skoovertræek fra GripGrab, RaceAero i rød, onesize. Foto: Cykelpartner.dk

RaceAero er et skoovertræk, der er med til at optimerer din aerodynamik på cyklen.

Skoovertraek_GripGrab_RaceAero_Hi-Vis
Skoovertræek fra GripGrab, RaceAero i neongul, onesize. Foto: Cykelpartner.dk

Skoovertræk til alle årstiderne!

Har du brug for skoovertræk til vinterperioden, eller til det kolde forår og efterår, så findes det selvfølgelig også.

Her er priserne typisk noget højere, da selve materialet er tykkere og kraftigere. Der er typisk forstærkninger på både hæl og tå. Og du kan faktisk få skoovertræk der kan holde til temperature til ned under frysepunktet.