OTW cykeltrøje og cykelshorts fra Xtreme

Superlækker OTW cykeltrøje og cykelshorts fra Xtreme, designet af Cykelpartner – Det er cykeltøj i den absolutte bedste kvalitet, produceret i Italien.

Du mærker straks at det er kvalitets cykeltøj og endda til en rigtig skarp pris.

Hvad betyder OTW?

Cykeltøj der har betegnelsen OTW, hvad betyder det egentligt. OTW betyder “Of The Wall” og forklaret på jævnt dansk, så er det cykeltøj som du ikke finder hængende på væggen i detailbutikkerne, det er med andre ord ikke en hyldevare.

Her er der tale om noget helt særligt og specialfremstillet cykeltøj.

Udviklingen af dette OTW cykeltøj er et samarbejde imellem Cykelpartner og den danske producent af cykeltøj, Xtreme. Der er fokuseret på at udvikle en cykeltrøje og en cykelbuks i en rigtig god kvalitet. Derfor er der heller ikke overladt noget til tilfældighederne fra Xtreme og Cykelpartner‘s side, hvilket også kommer til udtryk i materialevalget, syninger, lynlåse og mange andre features.

Cykeltrøje Kortærmet Xtreme OTW!

Cykeltrøjen er udviklet efter samme model og principper, som de cykeltrøjer Xtreme udvikler de professionelle cykelhold som også køber deres tøj hos Xtreme. Derfor er du sikret en cykeltrøje af den absolut bedste kvalitet.

Cykeltrøjen har selvfølgelig en gennemgående lynlås samt 3 store åbne lommer på ryggen. Materialet er UV resistent (beskyttende), og derfor bliver cykeltrøjen aldrig varm at have på, den forbliver kølig. Cykeltrøje er som nævnt designet i Danmark, hvilket kommer fint til udtryk i nakken af trøjen, hvor der er placeret et Dannebrog flag. Selve cykeltrøjen er produceret i Italien.

Materialet indeholder “Quick dry” funktion, hvilket betyder, at cykeltrøjen hurtigt tørrer, hvis du kommer ud i en regnskylle. Som altid er der i bunden af cykeltrøjen, en indsyet silikonekant, som gør, at cykeltrøjen ikke kravler op af ryggen.

 

Cykeltrøje-Kortærmet-X-Treme-OTW-front
Cykeltrøje Kortærmet Xtreme OTW, front. Foto: Cykelpartner.dk
  • Farve: Blå og hvid
  • 3 åbne lommer på ryggen
  • Dansk design og Italiensk produceret
  • Silikonekant i livet
  • Quickdry
  • UV resistens
Cykeltrøje-Kortærmet-X-Treme-OTW-bag
Cykeltrøje Kortærmet Xtreme OTW, bag. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelshorts , Bib, Lux, Xtreme OTW!

Dette er en cykelbuks, en god kvalitetsbuks fra Italien, som er designet af Cykelpartner og Xtreme. De er produceret i et tidsløst design, i farverne lyseblå, mørkeblå og hvid. Udover det flotte design er cykelbukserne også udviklet med en pude af den bedste kvalitet.

Puden er lavet i samarbejde med testryttere, dette er for at sikre en rigtig høj kvalitet. Det er cykelbukser der henvender sig til dig, som gerne vil have en rigtig god komfort og pasform.

For at undgå at cykelbukserne glider op af låret, når du cykler, så er cykelbukserne fremstillet med 45 mm elastikafslutning.

Cykelbukserne er ligesom cykeltrøjen, produceret i Italien!

X-Treme-cykelshorts-Bib-Lux-front
Cykelshorts , Bib, Lux, Xtreme OTW, front. Foto: Cykelpartner.dk
  • Farve: Blå/Hvid med logo
  • Kvalitets indlæg HD Ergonimic TRS
  • 45 mm elastikafslutning ved låret
  • Dansk design og Italiensk produceret
X-Treme-cykelshorts-Bib-Lux-bag
Cykelshorts , Bib, Lux, Xtreme OTW, bag. Foto: Cykelpartner.dk

Bukserne sidder bare perfekt, de sidder tæt uden at sidde stramt (faktisk kan du næsten ikke mærke at du har dem på) og de glider ikke op foran på lårene. Puden i bagen er bare super lækker!

Reklamer på cykeltøjet!

Det første du lægger mærke til er helt sikkert de mange reklamer der er på cykeltøjet… der reklameres for Shimano, Xtreme, Giro, High5, Bell  og så Cykelpartner!

Det næste du så lægger mærke til er den udsøgte kvalitet at tøjet er fremstillet i, det er simpelthen bare så lækkert at røre ved og ikke mindst have på!

Reklamerne er selvfølgelig et led i samarbejdet omkring dette lækre cykeltøj, et samarbejde som er medvirkende til at vi i skrivende stund kan spare kr. 300,- på cykelbukserne og kr. 200,- på cykeltrøjen… og med sådan en besparelse, så kører jeg gerne rundt med lidt reklamer på tøjet!

Og blot for at nævne det igen, så er dette OTW cykeltøj fra Xtreme bare i en super god kvalitet og alle pengene værd. For min skyld måtte Cykelpartner gerne lave nogle flere af disse “join ventures” såfremt det kan bidrage med sådan noget lækkert cykeltøj til sådan nogle skarpe priser!