Forskifter og bagskifter fra Shimano

Skal du udskifte forskifter eller bagskifter på din racercykel, hvad enten de er blevet slidt med tiden, eller du blot vil opgradere delene på din racercykel, så kig efter Shimano – her går du ikke forkert i byen.

Herunder finder du en masse sider med forskifter og bagskifter fra Shimano. Masser af inspiration af fremtidige indkøb af reservedele

Forskifter fra Shimano. Foto: Cykelpartner.dk

Dura Ace forskifter fra Shimano

Dura Ace forskifter fra Shimano er det absolutte ypperste du kan få til din cykel fra Shimano. Et bredt sortiment af forskifter og i forskellige design, både mekanisk og elektronisk gearskifte.

Ultegra forskifter fra Shimano

Ultegra fra Shimano tilbyder et bredt sortiment af forskifter i forskellige design. Findes i både sølv og sølv/mørkegrå. Materialet er i både stål og aluminium.

Serie 105 forskifter fra Shimano

Forskifter fra fra Shimano 105 er en no-nonsense forskifter. Pålidelige, holdbare, fremragende og med et præcist gearskifte. Findes i sølv og sort design.

Tiagra forskifter fra Shimano

Tiagra forskifter fra Shimano giver dig et præcis og pålideligt gearskift. Forskifter fra Tiagra serien ligger lige under Shimano 105 serien.

Sora forskifter fra Shimano

Sora forskifter fra Shimano giver dig et præcis og pålideligt gearskift. Sora forskifter er i den prisbillige ende og er lige under forskifter fra Tiagra.


Bagskifter fra Shimano. Foto: Cykelpartner.dk

Dura Ace bagskifter fra Shimano

Dura Ace fra Shimano er det absolutte ypperste du kan få til din cykel fra Shimano. Et bredt sortiment, til både mekanisk og elektronisk gearskifte.

Ultegra bagskifter fra Shimano

Ultegra fra Shimano tilbyder et bredt sortiment af bagskifter og i forskellige design, med både kort og lang skiftearm (laske) for et pålidelig gearskift.

Serie 105 bagskifter fra Shimano

Bagskifter fra fra Shimano 105 er en no-nonsense bagskifter. Pålidelige, holdbare, fremragende og med et præcist gearskifte. Findes i sølv og sort design.

Tiagra bagskifter fra Shimano

Tiagra bagskifterne fra Shimano giver dig et præcis og pålideligt gearskift. Bagskifter fra Tiagra serien ligger lige under Shimano 105 serien.

Sora bagskifter fra Shimano

Sora bagskifter fra Shimano giver dig et præcis og pålideligt gearskift. Sora bagskifter er i den prisbillige ende og er lige under bagskifter fra Tiagra.