Svedtrøjer og svedundertøj

Når du cykler, så sveder du og når du sveder, så vil du på et eller andet tidspunkt begynde at fryse… medmindre at du kan få sveden transporteret væk fra din krop.

Dette gør du nemt med en svedtrøje. Svedundertøj fra Outwet indeholder fibrerne Dryarn. Dryarn en type microfibre som har en svedtransport evne, der er 8 gange bedre end polyester, samt en isolerende egenskab som er lidt højere en uld. Evnen til at transportere sved væk fra kroppen er hele 300 gange bedre end uld.

Så med en svedundertrøje og svedundertøj fra Outwet er du sikker på at holde dig tør og varm på din cykeltur og undgå at blive syg grundet nedkøling.

Herunder er et par links til et flot udvalg af Outwet svedtrøjer og svedundertøj, både til damer og herre.


Svedtrøjer og svedundertøj

Svedundertøj fra Outwet. Der er svedtrøjer og svedbluser uden ærmer og med korte og lange ærmer. Perfekt til at holde dig varm på cykelturen!

svedundertøj
Outwet Svedtrøje EP2 Hvid. Foto: Cykelpartner.dk
svedtrøjer
Sportstop Outwet TOP Dame unisize sort. Foto: Cykelpartner.dk

Vigtigheden af svedtrøjer og svedundertøj

En cykeltur en dag i marts uden svedundertøj kan meget hurtigt gå hen og blive koldt. Så koldt, at du må stoppe op og cykle retur for at få varme i kroppen igen.

Brug svedtrøjer og undgå kuldeproblemer

Her på Motionscykling.dk anbefaler vi på det kraftigste, at du gør brug af svedtrøjer og svedundertøj, når du cykler. Og det er uagtet om du cykler om sommeren eller om vinteren. Det er vigtigt at holde kroppen tør og varm på alle årstider.

Cykelturen bliver mere komfortabel med en svedtrøje

Der er ingen tvivl om, at cykelturen bliver mere komfortabel, hvis du har en svedtrøje på indenunder din cykeltrøje. Som du måske ved, så er svedtrøjen med til at transportere sveden væk fra kroppen, så du bliver holdt tør og varm – fra start til slut.

Der findes mange gode tilbud på svedundertøj

Du behøver ikke at lede særligt længe for at finde de første gode tilbud på svedundertøj. Svedundertøj er noget langt de fleste sportsforhandlere har i sortiment – deriblandt Cykelpartner.dk som har specialiseret sig i svedundertøj til cykling.

Pas på ikke at købe for billigt

Når du shopper svedundertøj, skal du passe på, at du ikke køber det for billigt. Gør du det, så vil kvaliteten typisk være så lav, at du ikke får den fulde svedtransporterende effekt, når du cykler.

Derfor anbefaler vi altid at give 100 kr. ekstra for at være sikker på, at kvaliteten er god. Der findes altså ikke noget værre end at cykle af sted i en ny svedtrøje og efter 5 minutter mærke, at du er gennemblødt af sved. Så er der umådelig langt hjem til bopælen igen, hvis du måske er på fællestur og derfor ikke bare kan vende snuden hjem ad.