vandtæt cykeljakke

Vand- og vindtæt cykeljakke

Herhjemme er cykling blevet mere populært end nogensinde før. Dette til trods for at Danmark hverken kan byde på store bjergtoppe eller sydens varme vejr. Det danske klima gør det derfor essentielt at anskaffe sig en god vand- og vindtæt cykeljakke, som kan holde kroppen varm og tør på landevejene, når vejret ikke arter sig.

Det er vigtigt at eje en god vand- og vindtæt cykeljakke, hvis du skal ud på en cykeltur, hvor vejret er blæsende med regn. En god cykeljakke holder dig tør og varm på de blæsende, kolde og våde dage, så kroppen ikke skal bruge samme mængde energi på at opretholde varmen. Dertil er det vigtigt at nævne, at pris og kvalitet hænger sammen, når du skal finde en cykeljakke som er vand- og vindtæt.

Nedenfor har vi listet en række vand- og vindtætte cykeljakker til herrer og damer – de opfylder alle kravene til en cykeljakke i høj kvalitet.


CASTELLI Superleggera – Høj kvalitet

CASTELLI Superleggera cykeljakke er en kvalitetsjakke til herrer. Cykeljakken er fremstillet i Pertex ® Quantum-materiale med mindre luftgennemtrængelighed, hvilket sørger for at holde dig varm på de blæsende og kolde dage. Jakken er også 100 % vandtæt og har samtidig et strækbart materiale på ryggen, som sikrer optimal pasform.

Kan købes her


Element GTX – Alsidig cykeljakke til herrer

element vind og vandtæt cykeljakke

Element GTX er en alsidig cykeljakke i høj kvalitet. Den er fremstillet af 100 % polyester på både inder- og ydersiden, og dertil er der anvendt Gore-Tex Active laminat-teknologi, som gør jakken både vind- og vandtæt. Denne jakke er derfor det perfekte valg, hvis du leder efter en ny cykeljakke til brug i alt slags vejr.

Kan købes her


SUGOi Zap – Vindtæt cykeljakke til damer

SUGOi Zap er en vindtæt cykeljakke fremstillet til damer. Cykeljakken er fremstillet med vævede tråde i micro glass, som både gør cykeljakken 100 % vandtæt og selvlysende, når den oplyses i mørke. Dertil er jakken fremstillet i HydroShield-materiale, hvorfor jakken er åndbar.

Kan købes her


Mavic Cosmic Elite – Thermo cykeljakke til herrer

mavic cykeljakke

Mavic er en anerkendt producent inden for cykelbranchen, og med denne Mavic Cosmic Elite – Thermo cykeljakke til herrer har de igen bevist, at de leverer varen hver gang. Cykeljakken er vindtæt og isolerende, og den er derfor velegnet til brug på de kolde vinterdage. Selvom dette ikke er en regnjakke, er ærmerne fremstillet med Ergo cuff, der holder vand ude.

Kan købes her


XTreme X-Screen – Overtræksjakke til herrer

overtræksjakke til cykling

Hvis du er på udkig efter en god overtræksjakke, som både er vand- og vindtæt og samtidig ikke koster en formue, er denne XTreme X-Screen overtræksjakke et rigtig godt valg. Overtræksjakken er reflekterende, åndbar og har en god pasform, hvorfor den vil dække enhver motionists behov.

Kan købes her


Vision reflekterende cykeljakke – Unisex

vision reflekterende cykeljakke

Denne smarte cykeljakke fra Vision er fremstillet i polyester og elastan, hvilket gør jakken vand- og vindtæt. Dertil er den både godt ventileret og har indbyggede lommer på ryggen. Den reflekterende cykeljakke fra Vision er fremstillet til både herrer og damer.

Kan købes her


Diadora LED Performance – God kvalitet til prisen

diadora vindtæt cykeljakke

Diadora LED Performance cykeljakke til herrer er en funktionel og elegant cykeljakke, som imødekommer alle krav til en cykeljakke af højeste kvalitet. Jakken er vindtæt og fremstillet i et let materiale, der gør jakken både let og åndbar. Dertil har den en rigtig god pasform. Bemærk, at denne cykeljakke ikke er vandtæt.

Kan købes her


GORE BIKE WEAR One 1985 Shakedry – 100% vandtæt

vandtæt cykeljakke

Denne GORE BIKE WEAR – One 1985 Shakedry er en cykeljakke fremstillet til herrer. Cykeljakken er 100 % vandtæt og holder dig tør på selv de vådeste dage, takket være Gore-Tex Active-teknologien. Dertil er jakken også vindtæt og har en optimal pasform, når du sidder på cyklen.

Kan købes her