Cykelshorts til indendørs cykling og spinning!

Efteråret og vinteren står for døren og jeg må indrømme at jeg i skrivende stund er stoppet med at cykle længere ture, da det er ved at blive koldt og vejret er ved at blive en smule ustadigt!

Så jeg har fået mig et medlemsskab til Fitness World og begyndt at træne indendøre indtil vejret igen blive dejligt cykel vejr!

Det jeg hurtigt fandt ud af, da jeg startede i Fitness World, var at jeg ikke kunne cykle i almindelige trænings shorts, jeg var simpelthen blevet vant til at have den ekstra pude i bagen på mine cykelbukser.

Så jeg tog et par cykelshorts med ned til træning for at prøve det af, de cykelshorts jeg tog med, var uden seler – dvs. det var med elastik i livet. Det var nogle cykelshorts som jeg havde cyklet mange kilometer med i løbet at sommeren og som jeg virkelig havde været glad for… men fordi jeg i mellemtiden var blevet vant til cykelbukser med seler, måtte jeg have mig nogle nye cykelshorts, ligeledes med seler!

Valget faldt på cykelshorts fra X-Treme

Jeg købte nedenstående cykelbuks til en rigtig skarp pris. Model X-Basic fra X-Treme som består af 10 stykker stof, har en rigtig god pasform og med en god pude til bagen som giver en rigtig god komfort på cykelturen og i sadlen.

Stoffet er hurtigtørrende, så de er altid tørre og klar til næste trænings tur i Fitness World.

Jeg har ligeledes vinterbukser fra X-Treme og de sidder rigtigt godt på mig og er i en rigtig god kvalitet, så valget var nemt!

Cykelshorts fra Xtreme. Foto: Cykelpartner.dk

Første gang jeg skulle have dem på… hold da op, de sidder godt nok tæt til kroppen, de virkede meget små, næsten for små – men det var nu ikke tilfældet, det føltes bare sådan!

Når du står oprejst kan du godt mærke selerne trækker bukserne op og holder dem på plads, men når du sidder på cyklen er der ikke noget at mærke, så er det bare dejligt med bukser som ikke falder ned hele tiden, imens der trædes til i pedalerne!

Cykelshorts til spinning!

En anden årsag til at valget også faldt på disse cykelshorts, var at Cykelpartner.dk også anbefalede dem til brug ved spinning… og spinning det er helt sikkert også noget jeg skal stifte bekendskab med i løbet af vinteren!

Shortsene er tynde i stoffet og dermed ikke så varme, så de er perfekte til indendørs cykling hvor det til tider bliver virkeligt varmt. Selerne og rygstykket er lavet af samme materiale og på samme måde som de hvide svedundertrøjer jeg har, så de får virkelig sveden væk fra kroppen!

Og det er helt klart en fordel og en hjælp, når vi taler om spinning!