benvarmere til cykling udenfor

Benvarmer & løse ben til cykling

Der er efterhånden langt mellem solskinsdagene i Danmark, men det forhindrer ikke tusindvis af danske cykelryttere i at finde cyklen frem og køre de danske landeveje tynde. Og på de koldere dage er et ekstra lag tøj det rette middel mod det danske vejr.

Benvarmere til cykling, også kaldet løse ben, er en ideel løsning på de dage, hvor vejret ikke er til at blive klog på. Er det for varmt eller koldt til bibshorts? Benvarmere kan anvendes året rundt efter behag, fordi de nemt kan tages af og på.

Dertil fylder de ikke mere end, at du kan have dem i baglommen. Sørg dog altid for at vælge benvarmere i en høj kvalitet, hvis du vil være sikker på også at kunne holde varmen i vinterhalvåret. Vælger du for tynde benvarmere, skal du arbejde dig mere til varmen, og det koster ekstra kræfter. Til inspiration er der listet en række forskellige benvarmere til cykling nedenfor.


Nanoflex 17 – Castelli benvarmere

castelli nanoflex

Disse funktionelle Nanoflex 17 benvarmere er ideelle til brug året rundt. De er fremstillet af nanoflex-materiale med anatomiske sømme, hvilket gør dem behagelige at have på. Med deres vandafvisende egenskaber kan du anvende dem selv på de våde dage. Dertil har de også reflekterende egenskaber, så du lettere kan ses i mørket.

Kan købes på www.wiggle.dk


XTreme X-Leg – Løse ben

benvarmer til cykling xtreme leg

XTreme fremstiller forskelligt cykeltøj, og deres X-Leg benvarmere er et særdeles populært produkt. Disse benvarmere har fuld benlængde og er fremstillet i SuperRoubaix-materiale, hvilket er let, komfortabelt og varmt. Derfor kan du uden problemer anvende disse benvarmere om vinteren uden frygt for at komme til at fryse.

Kan købes på www.cykelpartner.dk


GripGrab vandafvisende benvarmer til cykling

grib grab løse ben

GripGrab er et kendt mærke blandt motionister. Og med deres benvarmere er du sikker på at få et kvalitetsprodukt. Dette sæt benvarmere er fremstillet i et stærkt, fleksibelt og åndbart materiale, der samtidig har både isolerende og vandafvisende egenskaber. Takket være to silikonestrips øverst er du sikret optimal komfort.

Kan købes på www.cykelexperten.dk


Craft benvarmere

craft leg warmer

Craft er en af de store drenge inden for cykelsporten, og derfor går du aldrig galt med deres produkter. Dette sæt benvarmere lever op til enhver forventning, og det ergonomiske design sikrer en høj komfort. Silikonestrips i toppen sørger dertil for, at benvarmerne ikke glider ned, mens du er på cyklen. 

Kan købes på www.billigsport24.dk


Alé PPR løse ben

ale benvarmer cykling

Dette sæt PPR løse ben fra Alé er fremstillet til de kolde vinterdage, hvor du ønsker et ekstra lag tøj på kroppen. Benvarmerne er fremstillet med fleece på indersiden og en antislip silikonekant, så de ikke glider ned. Stoffet består af flere paneler, og dertil er der anvendt flade syninger, så du får den bedste komfort.

Kan købes på www.cykelexperten.dk

Læs også: Armvarmer til cykling