poc vinter cykelbukser

Vinter cykelbukser

Om din form bliver god til cykelsæsonens start afhænger i høj grad af træningsmængden henover vinteren. Og hvis du har et par gode vintercykelbukser, er der ingen undskyldning for ikke at tage en cykeltur i vinterkulden. Det er særligt vigtigt, at du vælger et par gode vinter cykelbukser med indlæg, så du kan holde til flere timer i sadlen.

Du har sikkert tidligere prøvet at blive kold på en af vinterens træningsture. Når først kulden har sat sig i kroppen, er det svært at få varmen igen, og den resterende del af træningsturen føles ulidelig lang. Derfor er det en god idé at investere i et par gode vintercykelbukser, så du ikke skal bekymre dig om at holde varmen på cyklen.

Vi har hos Motionscykling.dk samlet en oversigt med10 anbefalinger af vinter cykelbukser til herrer og damer. Nederst i denne artikel finder du en guide til valg af vintercykelbukser.


Nanoflex Pro Long BIB – Castelli cykelbukser

castelli nanoflex cykelbukser

Disse Nanoflex Pro Long BIB vintercykelbukser til herrer er fremstillet til brug i vinterhalvåret. Bukserne er fremstillet med et ekstra lag Nanoflex, hvorfor de beskytter godt mod vand og vind. Dertil er de polstret med Progetto X2 Air. Det anbefales at bruge dem ved temperaturer omkring 6-18 °C. 

Kan købes hos XXL.dk


Sensor Sonic BIB vintercykelbukser til herrer

sensor sonic vinter cykelbuks

Sensor har fremstillet disse Sonic BIB vintercykelbukser med indlæg til herrer. Cykelbukserne er ideelle som vinterbukser, og skulle du få det for varmt, er der også mulighed for at benytte sig af lynlåsene ved benene og på maven, så du kan føre varmen væk fra kroppen. 

Kan købes hos Cykelpartner.dk


LL Mille S7 – Assos cykelbukser til vinter

vinter cykelbukser fra assos

Dette par Assos vintercykelbukser er af højeste kvalitet, og de kan anvendes til alle former for cykling. Bukserne er fremstillet i RX Heavy stof, som både holder på varmen og er yderst åndbart, så du kan komme af med varmen igen. Bukserne er samtidig både vand- og vindafvisende.

Kan købes hos Cykelpartner.dk


Vangård COMMUTE – Unisex cykelbukser

vangård cykelbukser

Dette par fra Vangård er et godt bud på billige og samtidig glimrende cykelbukser. Denne model er en unisex, så den kan anvendes af alle. Buksen er fremstillet uden indlæg, men bagsiden er opkradset, hvilket er med til at øge komforten. Dertil er bukserne både vand- og vindtætte. 

Kan købes hos Cykelexperten.dk


Mavic Echappeé – Vintersæt til herrer

mavic vintersæt

Er du på udkig efter et sæt vintertøj, som sørger for at holde dig varm på de kolde træningsture? Så er dette sæt Mavic Echappeé et godt valg. Her er både jakke og bibtights fremstillet i vand- og vindtæt materiale, der kan isolere ned til -15 °C. 

Kan købes hos Cykelpartner.dk


POC Multi D Thermal – Vinter cykelbukser

poc vinter cykelbukser

Har du ingen øvre grænse, hvad angår prisen, er disse POC Multi D Thermal vintercykelbukser et fortrinligt valg. Her får du vintercykelbukser med indlæg, som sidder utrolig godt på kroppen. Bukserne har en god åndbarhed, er vindafvisende og sørger dermed for at holde dig varm i vinterkulden.

Kan købes hos KellerSports.dk


XTreme Bib X-Winter – Godt køb til prisen

xtreme cykelbukser til vinterbrug

XTreme er en anerkendt producent af cykeltøj, og med disse XTreme Bib X-Winter cykelbukser gør du dig et fornuftigt køb til prisen. Bukserne er uden indlæg, men har alligevel en rigtig høj komfort. Dertil kan de anvendes ned til -15 °C, og du kan derfor anvende dem gennem hele vintersæsonen. 

Kan købes hos Cykelpartner.dk


MALOJA Toronto – Cykelbukser til damer

maloja cykelbuker damer

Disse MALOJA Toronto M 1/1 Chamois cykelbukser til damer er fremstillet i et stærkt og åndbart materiale, som giver dig optimale forudsætninger for at cykle en tur i vinterkulden uden at skulle bekymre dig om at fryse eller få det for varmt.

Kan købes hos KellerSports.dk


GORE BIKE WEAR ® Windstopper

gore bike wear vintercykelbukser

GORE BIKE WEAR ® er et populært mærke inden for enhver sportsgren, og her kan du altid vide dig sikker på en høj kvalitet. Disse Windstopper vintercykelbukser til damer er fremstillet i et slidstærkt og åndbart materiale, som samtidig er vindtæt. Dertil er komforten helt i top.

Kan købes hos KellerSports.dk


Mavic Aksium Elite Thermo BIB

vinter cykelbukser

Mavic fremstiller en lang række forskellige produkter til hele cykelbranchen – heriblandt vintercykelbukser. Disse Mavic Aksium Elite Thermo BIB tights er fremstillet til brug i vintersæsonen, hvor pudeindlægget, det slidstærke materiale og de reflekterende detaljer gør disse bukser særdeles populære.

Kan købes hos Cykelpartner.dk


Test af vinter cykelbukser

Gennem vintersæsonen er det særligt vigtigt at være korrekt påklædt. Og dit valg af cykelbukser har stor betydning for din komfort på cyklen. Dog er det begrænset, hvor mange tests af vintercykelbukser der findes, og det gør det ikke lettere at finde frem til det helt rigtige sæt bukser, hvis du er på jagt efter et nyt par.

Ovenstående liste er vores bud på en række fornuftige produkter. Men hertil kan vi også varmt anbefale forskellige vintercykelbukser fra Assos og Craft, da disse også hører til blandt de bedste vintercykelbukser på markedet. Men husker du blot på, at kvalitet og pris ofte hænger sammen, så du ikke bare vælger de billigste bukser, kan du finde mange gode vintercykelbukser.

Vores favorit cykelbukser til vinter her hos Motionscykling.dk, er bukserne fra Assos. Så hvis vi skal kåre en bedst i test cykelbuks, bliver det altså LL Mille S7 fra Assos.

Læs også: