Kategoriarkiv: Cykelhjelme

Cykelhjelm fra Nutcase, smart og sikkert!

Kender du cykelhjelmene fra Nutcase, hvis du ikke gør, så skal du læse lidt videre her på siden. En cykelhjelm fra Nutcase er både en smart og sikker cykelhjelm, som passer til langt de fleste.

Cykelhjelmen fra Nutcase laves til både voksne og børn og priserne ligger fra ca. kr. 400 til kr. 650, alt efter hvilken model du vælger og i hvilken butik du handler! Læs videre Cykelhjelm fra Nutcase, smart og sikkert!

Cykelhjelm – det er sund fornuft!

Med en cykelhjelm på hovedet minimere du faren for at få alvorlige skader og læsioner i hovedet, hvis uheldet skulle være ude og du vælter på din cykel. Derfor er det helt klart en anbefaling, at alle cyklister kører med cykelhjelm.

Det er pt. ikke noget lovmæssigt påbud omkring brug af cykelhjelm, det er stadigvæk frivilligt om du eller dine børn skal bruge cykelhjelm når i er ude og cykle. Læs videre Cykelhjelm – det er sund fornuft!

Pas på hovedet – brug cykelhjelm!

Jeg skal ikke have en cykelhjelm, jeg ligner jo et fjols med sådanne en cykelhjelm på hovedet. Måske kan du nikke genkendene til ovenstående, det kunne jeg i hvert fald!

Så det første stykke tid, der kørte jeg uden cykelhjelm og tænkte egentlig ikke nærmere over at det faktisk kunne være rigtigt farligt, såfremt uheldet var ude. Hvad kunne der ske, jeg kørte jo kun på cykelstierne og ikke på vejene, lige med undtagelse af nogle enkelte steder, hvor jeg bare skulle krydse vejen eller på vores egen lille vej hvor jeg bor! Læs videre Pas på hovedet – brug cykelhjelm!