Cykelstrømper til cykling og spinning

Ved cykling bliver dine fødder varme og svedige, ved brug af cykelstrømper kan du holde dine fødder tørre og kølige og cykelturen bliver meget behageligere!

Måske du allerede kender til våde og svedige strømper efter en lang cykeltur på en varm sommerdag, eller måske bare efter en times indendørs spinning. Hvis du ligesom jeg oplevede dette med dine almindelige strømper fra strømpeskuffen, så skulle du prøve et par cykelstrømper fra CripGrap som er vist herunder.

Dette gjorde jeg selv og jeg har bestemt ikke fortrudt. Ikke mere svedige, varme og hævede fødder efter cykelturen, var resultatet.

Jeg købte modellen herunder, en sommer strømpe med almindelig længde, det vil sige at modellen sidder højt på anklen, ligesom de almindelige strømper jeg førhen brugte.

Strømpen er lavet at det materiale der hedder CoolMax som er et materiale der er svedtranporterende og samtidig har en nedkølende effekt, så det er jo helt genialt til at lave strømper af.

GripGrab_Cykelstrømper_Regular_cut_sommer
GripGrab Cykelstrømper, Regular cut, sommer! Foto: Cykelpartner.dk

Til varme sommerdage og spinning!

Ovenstående strømpe er perfekt til de varme sommerdage på landevejen, men hvis du syntes at en “ankelsok” er lige varm nok, så findes den også som en “low cut” som du kan se herunder.

Det er også en strømper der bliver flittigt brugt til spinning, da der som bekendt bliver rigtigt varmt i sådan et lokale når der sidder 20-30 personer og knokler derud af.

Personligt skal jeg også selv have nogle “low cut” strømper til brug ved spinning, således at jeg lige kan få den ekstra køling helt nede på anklerne. Det lyder tosset, man har du prøvet – så ved du hvordan det føles 🙂

GripGrab_Cykelsokker_Korte_sommer_strømper
GripGrab Cykelsokker, Korte strømper, sommer! Foto: Cykelpartner.dk

Til kølige forårs- og efterårsdage!

Når det kølige efterårs og igen foråret presser på, så duer det ikke med sommer strømper. Vi skal have noget der er lidt varmere, men som alligevel kan holde fødder tørre.

Det kan du med nedenstående strømpe. En cykelstrømpe der er lavet specielt til de kolde efterårs- og forårsdage her i Danmark. Stoffet som er brugt hedder Thermolite og det udemærker sig ved at være temperaturregulerende.

GripGrab cykelstrømper, Efterår og forår, Sort

GripGrab_cykelstrømper_Spring_Fall
GripGrab cykelstrømper, Efterår og forår! Foto: Cykelpartner.dk

Til de kolde vinterdage!

Hvis du gerne vil kører om vinteren, så er tøjet en vigtig faktor – dette uanset om du bare kører frem og tilbage på arbejdet, eller du også kører længere træningsture – er tøjet i orden, så er det ikke noget problem.

En cykelstrømpe lavet af Merinould som nedenstående gør underværker på de kolde dage. De holder dine fødder tørre og varme, så det ikke er noget problem at cykle om vinteren.

Strømpen herunder anbefales til temperature op til 10 graders varme, bliver det rigtigt koldt – under frysepunktet – så er det en god ting at tage et par cykelsko overtræk udenpå, det giver lige det sidste.

GripGrab_Cykelsokker_Vinter_Uld
GripGrab Cykelsokker,Uld, Vinter! Foto: Cykelpartner.dk

Hvem er CripGrap?

Firmaet CripGrap som blandt andet laver cykelstrømperne herover, er en pæredansk virksomhed som har eksisteret siden 2000. Firmaet kom til, da grundlæggerne som selv dyrkede sport, manglede en masse udendørs udstyr som passede til det danske klima.

Du kan læse mere om CripGrap her!