Cykeltrøjer fra Assos, Astral, Mavic og Xtreme

Her på siden finder du en række sider med cykeltrøjer fra Assos, Astral, Mavic og Xtreme til dig der kører på racer, spinning og mountainbike.

Cykeltrøjer findes i mage flotte designs og farver, og det kan næsten være svært at vælge imellem alle disse lækre cykeltrøjer. Men skal jeg give dig et par råd med på vejen om hvad jeg selv kigger efter, så er det følgende…

  • Cykeltrøjen skal være Quick Dry behandlet, således at den hurtigt tørre når du har været ude og cykle. Quick Dry er også med til at trøjen er åndbar og derfor behagelig at have på.
  • Der skal helst være lommer i ryggen og gerne 3 åbne lommer og 1 fugtsikker lomme med lynlås til evt. værdigenstande. Lommerne er uundværlige når du f.eks. skal have energibar eller frugt med på cykelturen.
  • En gennemgående lynlås er helt klart at foretrække, det er simpelthen nemmere at få trøjen af og på.
  • Og endelig en silikonekant ved ryggen, således at trøjen hele tiden holdes på plads nede ved ryggen og ikke ryger op når du cykler.

Jeg har samlet nogle links herunder, med et stort udvalg af cykeltrøjer af de mest mest benyttede mærker, nemlig danske Astral og Xtreme, samt Mavic og Assos.Cykeltrøjer fra Assos

Cykeltrøjer fra Assos er fremstillet af nogle af de bedste materialer på markedet, dette sikre at din cykeltrøje er i en helt fantastisk kvalitet. Og så har cykeltrøjerne UV beskyttelse og lynlås i hele cykeltrøjens længde.

Cykeltrøje_Assos_Mille_med_korte_ærmer_hvid
Cykeltrøje Assos Mille. Foto: Cykelpartner.dk

Cykeltrøjer fra Astral Biking

Cykeltrøjer fra Astral Biking er udviklet i Danmark og ikke mindst af personer som ved hvad de har med at gøre, i det de selv cykler på enten racercykler, mountainbike eller blot er helt almindelige motionscyklister.

Astral_cykeltrøje_Model_2445_korteærmer_blå_hvid_sort_front
Astral cykeltrøje Model 2445 korteærmer. Foto: Cykelpartner.dk

Cykeltrøjer fra Mavic

Cykeltrøjer fra Mavic er i samme top kvalitet som deres cykelsko. Flotte designs, lækre materialer og god komfort er kendetegnende ved produkter fra Mavic.

Cykeltrøje_Mavic_Sprint_rød_sort_relaxed
Cykeltrøje Mavic Sprint relaxed. Foto: Cykelpartner.dk

Cykeltrøjer fra X-Treme

Cykeltøj fra X-Treme bliver udviklet af cykelentusiaster i Danmark og de tester selv alt deres tøj når de er på cykelferie. Kun på den måde ved de at tøjet holder til de mange timer i sadlen!

Cykeltrøje-Kortærmet-X-Treme-OTW-front
Cykeltrøje Kortærmet XTreme OTW. Foto: Cykelpartner.dk