Forbremser og bagbremser fra Shimano

Skal du udskifte forbremser og/eller bagbremser på din racercykel, hvad enten de er blevet slidt med tiden, eller du blot vil opgradere delene på din racercykel, så kig efter Shimano – her går du ikke forkert i byen.

Forbremser og bagbremser fra Shimano. Foto: Cykelpartner.dk

Herunder finder du en masse sider med forbremser og bagbremser fra Shimano. Masser af inspiration af fremtidige indkøb af reservedele!


Dura Ace for- og bagbremser fra Shimano

Til lange og hurtige nedkørsler kræves der tillid. Dura- Ace bremser leverer dette, med et nyt symmetrisk dual pivot design og dobbelt lejer der reducerer pivot friktion og forbedre effektiviteten og styrbarheden . Sammen med de nye lav friktion BC – 9000 kabler, giver Dura – Ace bremser en jævn og let betjening med fremragende bremse egenskaber.

Ultegra for- og bagbremser fra Shimano

Ultegra forbremser og bagbremser (bremseklo) fra Shimano til montering på racer cykler. Med quick release, nem justering og indstilling af bremser. Forbedret effektivitet og styrbarhed, med symmetrisk dual pivot design, dobbelt lejer til reducering af pivot friktion, samt større bremsekraft.

Serie 105 for- og bagbremser fra Shimano

Serie 105 forbremser og bagbremser (bremseklo) fra Shimano. Forbedret bremse bue placering for hurtigere lineær respons, samt en bedre bremseevne selv under våde forhold .

Tiagra for- og bagbremser fra Shimano

Tiagra forbremser og bagbremser (bremseklo) fra Shimano til montering på sports cykler og racer cykler. Med quick release og nem justering og indstilling af bremser.

Sora for- og bagbremser fra Shimano

Sora for- og bagbremser (bremseklo) fra Shimano til montering på sports cykler og racer cykler. Enkelt design, lavet i aluminium og farven er sort.