En god cykeljakke til forår, efterår og vinter!

Så blev det i skrivende stund efterår og jeg syntes at det er begyndt at blive koldt om morgenen når jeg skal afsted på arbejdet. Min almindelige trænings trøje kunne ikke rigtigt længere holde kulden ude, så jeg måtte kigge mig om efter en cykeljakke og gerne med vindstop.

Jeg faldt for modellen herunder i blå…

Cykeljakke Blå Astral Softshell. Foto: Cykelpartner.dk

Det er en superlækker jakke, dejlig varm, flece på indersiden og vindstop på forsiden og på oversiden af ærmerene!

Den kan ikke holde temperaturen ude når det rigtigt bliver vinter, men så kan jeg have den indenunder min almindelige vinterjakke og så er jeg sikker på at jeg nok skal kunne holde varmen!

Hvad skal du have under cykeljakken?

Ja, det kommer selvfølgelig an på hvor nemt du fryser eller sveder… I skrivende stund har vi ca. 10-12 grader om morgenen, når jeg kører hjemmefra og jeg har en svedundertrøje og en almindelig t-shirt inde under cykeljakken.

Og det er rigeligt til at holde varmen når du først kommer i gang med at cykle – jeg skal lige tilføje at jeg også har cykelbukser med lange ben på… dette giver selvfølgelig også en del varme!

Så hvis blot temperaturen holder sig på de 10-12 grader, så er det tilpas – men om eftermiddagen, så stiger temperaturen til 15-18 grader, og så kan det godt blive rigtigt varmt og så bliver der svedt godt igennem på hjemturen!

Cykeljakker til forår, efterår og vinter!

Hos Cykelpartner.dk, hvor jeg selv handler en hel del, har de et flot sortiment af cykeljakker til både forår, efterår og vinter – så det er bare at kigge forbi og det flotte udvalg.

Det er jakker for en hver smag og pengepung, på mange jakker står der hvilke temperature som jakkerne er egnet til brug i og på andre står det desværre ikke, men så er det bare at kontakte kundeservice og så er jeg sikker på at du for et brugbart svar!