Pedaler fra Shimano

I årtier har SPD og SPD-SL sat standarden for cykelsko og pedaler, en standard som andre producenter stadig kæmper for at op nå. Systematiske teknologier og fremstillingsprocesser adskiller Shimano fra konkurrenterne.

Fodtøjs eksperter arbejder direkte sammen med pedal ingeniører for at skabe en optimal sko- og og et optimalt pedal interface, der inkorporerer den nyeste udvikling i cyklingens bio mekanik , materialer, design og effektive holdbare SPD og SPD-SL systemer.

Shimano_Pedaler_Dura_Ace_SPD_SL_PD9000_Carbon
Pedaler fra Shimano. Foto: Cykelpartner.dk

De bliver designet sammen, testet sammen og produceret sammen. SPD og SPD-SL sko / pedal kombinationer danner en enkelt, integreret kraftfuld platform baseret på en designfilosofi om at finde den absolut optimale pasform, der passer til den enkelte rytters unikke ydeevne og komfort behov.

Shimano 105 PD-R540 SPD-SL

Bred pedal, store bindinger, nem tilkobling og mulighed for at justere spændingen. Rigtig god begynder pedal.

Shimano_Pedaler_105_PD_R540_SPD_SL_Sort
Shimano Pedaler 105 PD-R540 SPD-SL Sort. Foto: Cykelpartner.dk

Shimano 105 PD-R540 Light Action SPD-SL

Bred pedal, store bindinger, nem tilkobling og mulighed for at justere spændingen. Rigtig god begynder pedal. Men med en lettere fjeder, som gør at du (cykelskoen) ikke er spændt så hårdt fast til pedalen.

Shimano_Pedaler_PD_R540_Light_Action_SPD_SL_Sort
Shimano Pedaler PD-R540 Light Action SPD-SL Sort. Foto: Cykelpartner.dk

Shimano 105 PD-5800 SDP-SL LVG Carbon

Ekstrabred trædeflade, maksimal kraftoverførsel og stabilitet. Ovenpå pedalen er monteret en rustfri plade, for reducering af flex og slid ned i pedalen. Bredt placerede kuglelejrer, for bedre stabilitet og styrke.

Shimano_Pedaler_PD_5800_SDP_SL_LVG_Carbon_Sort
Shimano Pedaler PD-5800 SDP-SL LVG Carbon Sort. Foto: Cykelpartner.dk

Shimano Ultegra Carbon PD-6800 SPD-SL

Ekstrabred trædeflade, maksimal kraftoverførsel og stabilitet. Ovenpå pedalen er monteret en rustfri plade, for reducering af flex og slid ned i pedalen. Bredt placerede kuglelejrer, for bedre stabilitet og styrke. Justerbar release, kan finjusteres for ud- og indstignings reference.

Shimano_Pedaler_Ultegra_Carbon_PD_6800_model_SPD_SL
Shimano Pedaler Ultegra Carbon PD-6800 model SPD-SL. Foto: Cykelpartner.dk

Shimano Dura Ace SPD-SL PD9000

Ekstra bred trædeflade, maksimal kraftoverførsel og stabilitet. 3 lejer i pedalen, lav vægt – kun 248 gram, justerbar release, kan finjusteres for ud- og indstignings reference.

Shimano_Pedaler_Dura_Ace_SPD_SL_PD9000_Carbon
Shimano Pedaler Dura Ace SPD-SL PD9000 Carbon. Foto: Cykelpartner.dk