Reservedele fra Shimano til din racercykel

Skal du udskifte dele på din cykel, hvad enten de er blevet slidt med tiden, eller du blot vil opgradere delene på din cykel, så kig efter Shimano – her går du ikke forkert i byen.

Herunder finder du en masse sider med lækre reservedele og komponenter fra Shimano. Masser af inspiration af fremtidige indkøb af reservedele i de forskellige serier, Dura Ace, Ultegra, 105, Tiagra og Sora.


Bremsegreb og gearvælger fra Shimano

Herunder finder du en masse sider med bremsegreb og gearvælger fra Shimano. Masser af inspiration af fremtidige indkøb af reservedele! Bremsegreb og gearvælger passer kun til racerstyr og bruges udelukkende til racercykler.

Forskifter og bagskifter fra Shimano

Skal du udskifte forskifter eller bagskifter på din racercykel, hvad enten de er blevet slidt med tiden, eller du blot vil opgradere delene på din racercykel, så se mere herunder.

Forbremser og bagbremser fra Shimano

Skal du udskifte forbremser eller bagbagbremser (bremseklo)på din racercykel, så se mere herunder.

Pedaler fra Shimano

I årtier har SPD og SPD-SL sat standarden for cykelsko og pedaler, en standard som andre producenter stadig kæmper for at op nå. Systematiske teknologier og fremstillingsprocesser adskiller Shimano fra konkurrenterne.


Der bliver ikke gået på kompromis!

Det er kun de originale Shimano dele som passer helt præcist sammen med Shimano komponenter. Med originale Shimano dele er du garanteret at pris og kvalitet hænger sammen. Med originale Shimano dele er du sikret en præcis montering og holdbarhed, da alle originale Shimano dele opfylder de højeste standarder.

Høj kvalitetsstand!

Når du køber Shimano produkter så ved du, at du er på den sikre side. Inden Shimano sender deres produkter på markedet, sikrer de altid, at de er omhyggeligt testet. Shimano’s egne tests er tit og ofte strengere, end markeds relevante standarder. Deres produktions faciliteter er state-of-the-art, og på den måde kan de opnå en maksimal monterings præcision, samt en større pålidelighed og sikkerhed.

Kvalitets gruppering!

Shimano laver en række forskelige kvalitets produkter og komponent grupper, der eksisterer i alt 9 forskellige grupper. Nummer 1 i komponent gruppen er den bedste kvalitet.

1. Dura Ace
2. Ultegra Di2
2. Ultegra 6800
3. 105 (5800 serien)
3. 105
4. Tiagra
5. Sora
6. Claris
7. 2300

Bevar cyklens værdi!

Køber du en cykel med originale Shimano dele og udskifter du dem dem med nye og måske bedre Shimano dele, så bevarer du din cykels værdi.