cykeltrøje vinter

Cykeltrøje til vinter

Når vinteren sætter ind, er det vigtigt, at du kan holde dig varm på cyklen. Derfor er det afgørende, at du har en god cykeltrøje, som kan holde dig varm, og som samtidig er åndbar, så du kan komme af med sved.

Vi har hos Motionscykling.dk samlet en række anbefalelsesværdige cykeltrøjer til vinter, som er værd at se nærmere på.


Sensor Technostretch vintercykeltrøje til herrer

Sensor Technostretch

Denne Sensor Technostretch vintercykeltrøje er fremstillet til brug gennem vintersæsonen. Trøjen er fremstillet i et slidstærkt materiale med en unik pasform og tre praktiske lommer. Dertil har den en god isolering, ligesom den er åndbar og udført med reflekterende detaljer.  En rigtig god trøje til en fornuftig pris.

Se pris på Cykelpartner.dk


Alé vinterjakke til herrer

vintercykeltrøje ale

Alé vinterjakke er velegnet til brug på cyklen, når du skal træne i vinterens kulde. Den har et smart design og er fremstillet med en Windtex-membran på fronten, som beskytter godt mod både vand og vind. Dertil er den åndbar, så du kan komme af med den ekstra varme på træningsturen.

Se pris på Cykelexperten.dk


Assos vinterjakke til herrer

assos vintercykeltrøje

Leder du efter en vintercykeltrøje af høj kvalitet, som samtidig har et smart design? Denne Assos vinterjakke er fremstillet i et slidstærkt materiale, der gør den ideel til brug i vinterhalvåret, hvor frosten melder sig. Jakken isolerer godt og tillader samtidig fugt at trænge ud gennem jakken.

Se pris på Cykelexperten.dk


Castelli Perfetto vinter cykeltrøje til herrer

castelli perfetto cykeltrøje

Castelli har med denne Perfetto vinter cykeltrøje fremstillet den perfekte jakke til brug i vintersæsonen. Cykeltrøjen er både åndbar og vand- og vindafvisende. Dertil har den en sublim pasform og et yderst aerodynamisk design takket være NanoFlex-materialet. Denne cykeltrøje lever op til alle forventninger.

Se pris på XXL.dk


POC AVIP langærmet cykeltrøje til herrer

poc cykeltrøje

Denne smart POC AVIP langærmet cykeltrøje er fremstillet i et aerodynamisk design. Cykeltrøjen er fremstillet i et fleksibelt materiale, som tillader stor bevægelighed. Trøjen giver dig tilmed en høj grad af åndbarhed, hvorfor den med fordel kan anvendes under en vinterjakke.

Se pris på KellerSports.dk


Sensor Merino Fleece sweatshirt til herrer

cykeltrøje med merino uld

Sensor Merino Fleece sweatshirt er designet til brug i vinterhalvåret, hvor den isolerer effektivt. Trøjen har en god pasform og kan samtidig regulere din kropstemperatur. Sensor sweatshirten er fremstillet i kvalitetsmerinould, så du er sikret en holdbar trøje.

Se pris på Cykelpartner.dk


Mavic Ksyrium Pro vinter cykeltrøje til herrer

mavic cykeltrøje til vinter

Mavic er kendt for deres altid høje kvalitet, og det gør sig også gældende for denne Ksyrium Pro cykeltrøje. Trøjen er fremstillet med henblik på komfort, en unik pasform og god åndbarhed. Den giver også en god isolering og er derfor velegnet til brug, når du skal ud i vinterkulden.

Se pris på Cykelpartner.dk


Diadora cykeltrøje med lange ærmer til herrer

diadora vinter cykeltrøje

Diadora er en stolt producent inden for cykelsporten, og de har med denne Diadora cykeltrøje fremstillet et produkt af højeste kvalitet. Her får du en cykeltrøje med god pasform, effektiv åndbarhed og reflekterende detaljer, så du bliver oplyst og kan ses bedre, når du træner i mørke.

Se pris på Cykelpartner.dk


GORE BIKE WEAR ® Power Zipp-off

cykeltrøje vinter

Med denne GORE BIKE WEAR ® Power Zipp-off cykeltrøje får du et kvalitetsprodukt. Cykeltrøjen er både vand- og vindafvisende, ligesom den har en høj isoleringsevne og en unik pasform. Dertil har trøjen tre baglommer, så du kan have en ekstra vanddunk, telefon og lappegrej med på træningsturen.

Se pris på KellerSports.dk