Cykeltrøje / spinningtrøje fra X-Treme

I forbindelse med min spinning, måtte jeg simpelthen have mig en cykeltrøje eller spinningtrøje, således at sveden kunne transporteres væk min krop og jeg undgår at blive kold eller kølet ned i motionscentret.

Valget faldt på trøjen herunder fra firmaet X-Treme. Det er en kortærmet cykeltrøje fra Xtreme i farverne sort og hvid. Der er en kort lynlås ved halsen, som gør at den er nemmere at trække over hovedet og tage på.

En af årsagerne til at valget faldt på netop denne trøje, var at bagpå er der tre åbne lommer og en lomme med lynlås, så er der plads til lidt energibar eller mobiltelefonen.

Og endelig har trøjen en fin gummikant forneden, som er med til at holde trøjen på plads når du cykler.

Bluse-X-treme-X-Fun-Sort-Hvid-front
Bluse X-Treme X-Fun Sort/Hvid – front. Foto: Cykelpartner.dk
Bluse-X-treme-X-Fun-Sort-Hvid-bag
Bluse X-Treme X-Fun Sort/Hvid – bag. Foto: Cykelpartner.dk

Du bliver kold uden du opdager det!

Som skrevet ovenfor, så måtte jeg have mig en rigtig cykeltrøje til at cykle i, når jeg er til spinning eller blot er nede og cykel i motionscentret. Jeg har indtil nu cyklet i en almindelig t-shirt, som bliver drivende våd under træningen… og selvom du sveder og har det varmt, så er der alligevel en chance for at du bliver kold på kroppen, fordi at sveden ikke er transporteret væk fra kroppen, men stadigvæk ligger på overfladen af huden.

Du bliver simpelthen kold uden at du selv opdager det, med det resultat at du risikerer at blive godt gammeldags forkølet, hvilket jeg selv kan skrive under på 🙁

Så selv om du cykler indendøre, så skal der lyde et godt råd herfra, og det er at udskift din almindelige t-shirt med en rigtig cykeltrøje.

Flere fordele ved en cykeltrøje!

Foruden fordelen af at kroppen forbliver tør, er der også andre fordele ved en cykeltrøje. Den sidder tæt til kroppen og når du begynder at svede, klistre trøjen sig ikke fast til kroppen som en almindelig t-shirt godt kan gøre det.

Med en trøje som ovenstående, hvor der er baglommer, er dette jo helt perfekt til opbevaring af mobiltelefon, dankort, nøgle til klædeskabet eller måske nogle energi- eller proteinbar – og disse ting er jo ikke altid lige nemt at have med på en motion- eller spinning cykel.