Cykelsko til racer, spinning og MTB

Herunder finder du en række sider med cykelsko til racer, spinning og MTB fra Astral Biking, Mavic, On Gear og Shimano.

Har du en cykel med klikpedaler, så skal du have nogle cykel sko med klamper som passer til dine pedaler. Skoene er ikke direkte afhængig af, hvilken type klikpedal du har på din racer eller mountainbike, men du skal være opmærksom på, at de klamper som der kan monteres på dine sko også passer til pedalen.

Der findes to typer klamper, som du kan bruge til dine cykel sko. En racerklampe og mountainbike klampe. Så har du allerede købt pedaler til din cykel, så vær opmærksom på hvilken type klamper der skal bruges til disse pedaler, når du vælger cykel sko.


Cykelsko fra Astral Biking

Cykelsko fra Astral Biking er lavet af folk som selv cykler, bl.a. den tidligere professionelle cykelrytter Rolf Sørensen. Astral cykelsko er til både race og spinning!

Cykelsko fra Astral Biking. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelsko fra Mavic

Mavic cykelsko og mountainbikesko er kendetegnende ved en lav vægt, rigtig god komfort og kvalitet, focus på kraftoverførsel og en rigtig skarp pris!

Racersko fra Mavic. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelsko fra On Gear

Spinningsko og cykelsko fra On Gear er en god og billig begyndersko, flot design, gode materialer, og en lang holdbarhed.

Spinningsko_cykelsko_On_Gear_Fitness_Sort_Hvid
Spinningsko fra On Gear. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelsko eller spinningsko fra On Gear er til dig som gerne vil have en billig sko i forbindelse med enten spinning eller for at prøve at køre med cykelsko og klamper.

Cykelskoen fra On Gear bliver brugt i mange fitnesscentre rundt omkring i Danmark, så her er altså tale om en udemærket spinningsko, der passer til langt de fleste motionister.

Det er en kvalitetssko til en fornuftig pris. Den har vaskbar indersål så lugtgener kan formindskes, og en øget åndbarhed grundet nettet ovenpå skoen. Endelig er cykelskoen lavet med en god stiv sål og en rigtig god hælkappe, som giver optimal støtte.

Du kan bruge Look-, SPD- og SPD-R klamper til denne cykelsko / spinningsko. Bemærk at der ikke følger klamper med til skoen.

Cykelsko fra Shimano

Shimano er verdens største producent af cykeludstyr, her i blandt cykelsko. Søger du kvalitet og flot design, så er cykelsko, racersko og MTB (mountainbike) sko fra Shimano lige noget for dig!

Racesko fra Shimano. Foto: Cykelpartner.dk

Til professionelle og andre ryttere der træner målrettet. Stræber du efter at vinde? Så kig nærmere på en gennemprøvet platform af racersko til konkurrence mæssige toppræstationer. Ren komfort kombineret med lav vægt, stabilitet og den brugerdefinerede følelse og præstation af en perfekt anatomisk pasform, det er Shimano!

Rider – tunet til XC racing – på sporet og videre. Opstemthed og lidenskab gennem udfordrende forhold. Shimano har XC – serien til alle forhold – skoen hjælpe dig med at håndtere enhver udfordring, du kan støde på. Disse sko omdefinere terræn egenskaber med moderne innovationer i både sål og overlæder, designet til holdbarhed og optimal kraftoverførsel .

Bedre cykling med cykelsko

Med cykel sko udnytter du den fordel det er at være spændt fast til pedalen når du cykler. Det er noget du skal vænne dig til, men så snart du er blevet vant til det – så vil du ikke undvære det.

Mange tænker inden de prøver at køre med cykel sko og klamper… er det ikke farligt at være fastspændt til pedalerne? Jeg vil ikke sige at det er farligt, men igen – det kræver tilvænning. Blot du husker at du hele tiden har mulighed for at løsne dig og din fod fra fra pedalen når du vil, blot ved at vride foden ud til siden – så frigøres foden fra pedalen.

Fordelen med cykelsko og klamper er at du kan cykle længere og hurtigere og du bliver ikke nær så træt som med almindelige pedaler og fodtøj. Du har faktisk også mere kontrol over cyklen, forstået på den måde at foden “smutter” ikke bare ned af pedalen – det giver dig mere stabilitet på cyklen.