Astral cykeljakke til vinterbrug!

Jeg var ellers fast besluttet på at jeg ikke skulle have en cykeljakke mere, eller i det hele taget, mere cykeltøj i år, men det holdt ikke helt stik!

I forbindelse med at jeg handler hos Cykelpartner.dk modtager jeg også deres nyhedsbrev (hvilket jeg godt kan anbefale, såfremt du har interesse i cykeltøj og tilbehør), og i netop et sådanne nyhedsbrev blev jeg præsenteret for cykeljakken herunder!

Cykeljakke Gul Astral Vinter. Foto: Cykelpartner.dk

Jeg havde allerede en cykeljakke fra Astral i forvejen, så jeg kendte til kvaliteten og at de er dejlig varme at have på… så derfor havde jeg ingen betænkeligheder ved at bestille ovenstående cykeljakke også!

Cykeljakke Gul Astral Vinter (bagside). Foto: Cykelpartner.dk

Jeg faldt pladask for farven!

Det første jeg fik øje på var farven, en utrolig flot lækker gul farve, som er endnu mere lækker og flot i virkeligheden, i forhold til på billedet! Den nærmer sig faktisk farven neongrøn når du står med den i hånden!

Selve cykeljakken er anderledes i forhold til min anden cykeljakke fra Astral, i det at den nye er mere stiv i stoffet – det vil sige, den giver sig ikke så meget som den anden, så det betyder igen at du skal være sikker på at bestille den i rette størrelse.

Da jeg prøvede den første gang, troede jeg at den var for lille – men jeg prøvede den også uden på en almindelig skjorte og det gjorde at den føltes lidt for lille i halsen… men med cykeltøj under, var der ingen problemer!

Du kan læse meget mere om cykeljakken nederst på siden!

Er den så varm på cykelturen?

Svaret er kort og godt, Ja! Jeg havde cykeljakken på første gang, da jeg kørte min første cykeltur på 60 kilometer… og der var den næsten for varm at have på!

Det var dejligt vejr, 14 grader varmt ,men det blæste en hel del, så jeg ville ikke risikere at blive kold i en evt. modvind…

Men som sagt, så var jakken rigtig dejlig varm og jeg måtte også lyne den lidt ned i løbet af turen. Retfærdigvis skal nævnes at jeg havde en langærmet svedtrøje, samt en almindelig t-shirt inden under og en tynd nylon jakke uden på!

Så nogen vil nok mene at jeg havde for meget tøj på… men det var passende til mig!

Den afløser min anden cykeljakke!

Som nævnt ovenfor, så havde jeg en anden lækker cykeljakke fra Astral, som du kan læse mere om nederst på siden!

cykeljakke
Cykeljakke Blå Astral Softshell. Foto: Cykelpartner.dk

Den bliver lagt på hylden nu, til fordel for denne nye jakke. Det er nemlig ved at være rigtigt koldt om morgenen og den nye jakke er lige præcis det mere vindafvisende og vindtæt (på hele fronten), som gør at jeg ikke skal have mere tøj på end en svedtrøje, en t-shirt og min nylonjakke!!

Men nu må vi se hvor længe det varer, jeg tror nemlig ikke at jeg vil køre til vinter hvor det bliver rigtigt koldt med sne og frost!

Men man skal aldrig sige aldrig 🙂