Kategoriarkiv: Cykelture

Min første cykeltur på 60 kilometer!

Den 20/9-2014 kørte jeg min første cykeltur på 50 kilometer og det betød at det næste naturlige mål var en tur  på 60 kilometer.

Turen på de 60 kilometer, havde jeg forestillet mig skulle være omkring april/maj måned i 2015 – med andre ord, vinteren skulle være overstået og jeg skulle have nogle kilometer i benene inden jeg ville tage ud på mine første 60 kilometer! Læs videre Min første cykeltur på 60 kilometer!

Husk regntøjet hvis det bliver regnvejr på cykelturen!

Ligeså skønt og dejligt det er at cykle en varm sommerdag, hvor solen den skinner fra en skyfri himmel – ligeså irriterende er det at cykle i regnvejr – medmindre at du er forberedt med det rigtige tøj, så er det ikke så slemt endda!

Så inden du bevæger dig ud på landevejene og cykelstierne, så skal du sikre dig at du tøjmæssigt er forberedt på en ordentlig regnskylle. Læs videre Husk regntøjet hvis det bliver regnvejr på cykelturen!

Planlæg din cykeltur og cykelrute!

De første par cykelture jeg drog ud på, var blot rundt i mit nabolag – ud og se min bopælskommune på en anden måde end fra bilen… og blot ud og få lidt vind i håret og lidt sol i hovedet… dejligt!

Og alt efter hvor langt du er vant til at køre, så bliver 5 km., 10 km. eller 15 km. pludselig ikke nok – der skal ligesom ske lidt mere, turene må gerne være lidt længere og det kunne også være sjovt at se noget andet end de sædvanlige cykelstier og veje… selvfølgelig er der undtagelser, men det tager vi en anden gang! Læs videre Planlæg din cykeltur og cykelrute!