Bliver det regnvejr, så husk en regnjakke

Der er ikke noget værre end regnvejr på cykelturen, specielt hvis påklædningen ikke er til det. Med denne lille regnjakke herunder, så kan du altid klare dig igennem pludseligt opstået byger.

Det er en let regnjakke som ikke fylder ret meget, faktisk så kan du have den med i din baglomme på enten cykeltrøjen eller cykeljakken.

Den har elastikker i livet og ved håndled og den går godt ned bag til på ryggen.

Astral_regnjakke_Hvid_Front
Astral regnjakke, set forfra! Foto: Cykelpartner.dk
Astral_regnjakke_Hvid_Bag
Astral regnjakke, set bagfra! Foto: Cykelpartner.dk

Har du ikke plads i baglommen, så følger der en lille smart opbevaringspose med, med påsatte velcro stropper, således at du nemt kan hænge den på cyklen på overrøret.

Astral_regnjakke_Hvid_Opbevaringspose
Astral regnjakke i opbevaringspose! Foto: Cykelpartner.dk

Rolf Sørensen har vanen tro, været med til at udvikle og designe cykeltøjet fra Astral, så det er cykeltøj der er lavet af en professionel, som kender til de udfordringer vi støder på, på cykelturen.

(Opdateret d. 01/10-2015)

Virker den så efter hensigten? I de små regnbyer jeg har været ude i og brugt den, der har den virket helt perfekt. Om den kan holde til de rigtige store regnbyer og regnskyl, det må tiden vise.

Som vindjakke er den dog helt perfekt, du kan med det samme mærke når du får den på. Så den holder den kolde vind ude helt uden problemer!