Langærmet svedundertrøje til den kolde tid!

Det bliver koldere og koldere om morgenen når jeg skal afsted på arbejdet og det er specielt på armene jeg fryser… også selvom jeg har en lækker cykeljakke som er vindafvisende på armene og front, så må jeg indrømme at jeg godt kan mærke kulden på armene!

Årsagen er simpel, jeg har kørt med kortærmede trøjer og det har været helt fint, jeg har sagtens kunne holde varmen indtil nu. Og selvom det er koldt, så sveder du alligevel når du kører på cykel og bliver sveden ikke transporteret væk fra huden, så bliver du kold – i dette tilfælde på armene.

Og nu er det så blevet lige præcis så koldt at jeg ikke længere kan holde varmen på armene, så jeg har derfor købt mig en langærmet svedundertrøje med vindstopper på fronten!

Svedeblusen fra Astral med lange ærmer er desværre udgået fra leverandøren, men der findes stadigvæk svedtrøjer med lange ærmer fra Outwet.

Svedebluse Astral Lange ærmer Sort (er desværre udgået). Foto: Cykelpartner.dk

Hvorfor lige den svedtrøje?

Sidst på sommeren købte jeg den samme model, bare med korte ærmer for at have en ekstra svedtrøje og et alternativ til mine andre svedtrøjer, men den var alt for varm til at køre med om sommeren, så den har i stedet været i flittig brug her i starten af efteråret!

Svedeblusen fra Astral med korte ærmer er desværre udgået fra leverandøren, men der findes stadigvæk svedtrøjer med korte ærmer fra Outwet.

Svedebluse Astral Korte ærmer Sort (er desværre udgået). Foto: Cykelpartner.dk

Jeg har været rigtigt glad for den, netop på grund af vindstopperen på forsiden, som jeg virkelig kan mærke holder vinden ude når der er modvind på cykelstien, så derfor faldt mit valg helt naturligt på samme model, bare med lange ærmer!

Kom kulden og efteråret i møde!

Jeg nævnte i toppen af indlægget at jeg havde købt mig en lækker cykeljakke, som er vindafvisende på front og på armene, den kan du se herunder…

Cykeljakke Blå Astral Softshell. Foto: Cykelpartner.dk

Med denne cykeljakke og så den langærmede svedtrøje kan du (hvis du selv havde dem begge) sagtens kolde varmen ned til omkring 5-8  grader alt efter hvor vejrbidt og kuldeskær du er!

Jeg selv har blot en almindelig t-shirt imellem disse to trøjer for lige at tage sveden som svedtrøjen fjerner fra kroppen! Og dette er stadigvæk nok til at jeg sagtens kan holde varmen med de temperaturer vi har i skrivende stund (ca. 9-12 grader om morgenen).