Cykeltøj fra Astral Biking by Rolf Sørensen

Den tidligere danske top cykelrytter, Rolf Sørensen har lavet en serie af cykeltøj, bestående af cykelbukser, cykeltrøje med korte og lange ærmer og cykelvest, samt arm- og benvarmere!

Til forskel fra meget andet cykeltøj, som bliver produceret i bl.a. Taiwan, så bliver Rolf Sørensen serien fra Astral Biking håndsyet i Italien og udelukkende af nøje udvalgte materialer.

Rolf Sørensen er som bekendt medejer af Astral Biking, og derfor er han også altid med i hele processen omkring design og udvikling af cykeltøjet. Der hvor Rolf Sørensens lægger sin største fokus, er i udviklingen af cykeltøjet set i forhold til funktionaliteten og komforten. Dette er selvfølgelig grundet Rolf Sørensen erfaring omkring de udfordringerne der er ved at køre  på cykel, og hvad det netop kræver af cykeltøjets egenskaber.

Astral Biking cykeltøj er et godt kvalitetsprodukt, hvor du får rigtigt meget cykeltøj for pengene.

På alt cykeltøjet fra Rolf Sørensen serien, finder du både det italienske flag og det danske flag. Dette grundet Rolf Sørensens tid som bosat i Italien og selvfølgelig Rolf Sørensens danske nationalitet.

Cykeltrøje med korte ærmer!

Cykeltrøjen er lavet i svedtransporterende og hurtigtørrende materialer, der er tre åbne lommer og en lomme med lynlås på ryggen og der er afsluttet med en bred silikonekant omkring livet, for at forhindre at cykeltrøjen kravler op ad ryggen. Cykeltrøjen er selvfølgelig med gennemgående lynlås.

Astral_cykeltroeje_korte_aermer_forfra_rolf_soerensen
Cykeltrøje korte ærmer, Rolf Sørensen Serien. Foto: Cykelpartner.dk

Cykeltrøje med lange ærmer!

En langærmet cykeltrøje, som er velegnet til brug i foråret og kan efter behag bruges, enten med eller uden en cykeljakke. Der er indsyet en silikonekant, som sørger for at cykeltrøjens form, ikke ændres når du sidder ned på cyklen. På ryggen er der 3 åbne lommer, og en lomme med lynlås. Der er selvfølgelig gennemgående lynlås og materialet er hurtigtørrende.

 

Astral_cykeltroeje_lange_aermer_forfra_rolf_soerensen
Cykeltrøje lange ærmer, Rolf Sørensen Serien. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelbukser / cykelshorts med pude!

Cykelbukser er ideelle til både motionisten og den professionelle rytter, som går op i kvalitets cykeltøj med en god pasform. Buksernes pasform er designet efter hvordan “man” sidder på en cykel, derfor er pasformen er helt suveræn under din cykeltur.

Selerne er selvfølgelig lavet i et svedtransporterende materiale, som gør at de er behagelige at have på kroppen. Og endelig er bukserne afsluttet med en bred silikonekant ved låret, således at du undgår at bukserne kravler op ad låret ved cykling.

Astral_cykelbukser_med_pude_forfra_rolf_soerensen
Cykelbukser / cykelshorts med pude, Rolf Sørensen Serien. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelvest!

Cykelvesten er i svedtransporterende materiale, med gennemgående lynlås og tre åbne lommer på ryggen. Der er en kraftig elastik i livet, samt elastikker i armhulerne for at forhindre vinden kan blæse ind på kroppen, dette giver en rigtig god komfort.

Astral_cykelvest_forfra_rolf_soerensen
Cykelvest Softshell, Rolf Sørensen Serien. Foto: Cykelpartner.dk