Kategoriarkiv: Træning

Er en el mountainbike snyd?

Mountainbiking er en af mange sportsgremr, der også er begyndt at mærke, hvordan innovation og teknologi kan gøre en stor forskel. Det er nemlig muligt at få el mountainbikes. Men er dette snyd?

Fordelene ved el

Elcykler er generelt ved at vinde frem på cykelmarkedet, og man ser dem oftere og oftere i gadebilledet. De er smarte løsninger til dem, der har længere til arbejdet, gerne vil hurtigt frem eller som bare ikke gider at køre i bil eller tage offentlig transport. Det gør det muligt for mange at komme frem langt hurtigere end på en almindelig cykel og desuden undgå at være badet i sved på trods af bakker, modvind og lange distancer.

Det er dog ikke alle, der er klar over, at denne tilføjelse til cyklen også er begyndt at bevæge sig over til at andre typer af cykler. Nemlig mountainbikes. Også her kommer el-tilføjelsen en til gode, så man slipper for at blive udmattet af de mange stejle stigninger, man cykler op ad. Se el mountainbike her, hvis det er noget, du godt kunne være interesseret i at prøve.

En stor fordel ved en el mountainbike er som nævnt muligheden for at undgå udmattelse. Det betyder derfor, at man ofte kan holde til at cykle på mountainbike i længere tid, hvilket mange sikkert vil sætte pris på. Det betyder også, at du kan skære mere af det “kedelige” ved mountainbiking fra og mest fokusere på de sjove ting – nemlig at køre over forhindringer og ned ad bakker. Det er altså en måde at gøre denne hobby både nemmere og sjovere på.

Er det snyd?

Når det kommer til mountainbiking er det mest op til dig, hvad du vil have ud af det. Det er derfor også top til dig at mærke efter, hvad du synes er snyd, og hvad du ikke synes.

Folk der går højt op i mountainbiking som en sport og også bruger det som en effektiv måde at træne på, vil måske se en el mountainbike som snyd, da de ikke kommer til at presse sig selv lige så hårdt. Men hvis du ikke er hører til den gruppe, beehøver det ikke at påvirke dig. Hvis du bare godt kan lide at køre mountainbike for undeholdningens skyld, og du ikke nødvendigtvis synes, du får særlig meget ud af de hårde ture op ad bakkerne, så er en el mountainbike muligvis oplagt for dig. Hvis du ikke føler, at det er snyd, og du stadig har det sjovt, så er det, det eneste, der tæller.

 

Det skal du huske før og efter du cykler

Cykling kan – afhængig af hvor hårdt du træner – være en meget krævende sport. En sport, der stiller store krav til for eksempel din kost, din hvile og lignende. I dette indlæg på Motionscykling.dk vil jeg gerne give dig et par fifs til, hvordan du får mest muligt ud af din cykeltræning. Det handler om, hvad du skal huske før og efter din træning. Læs videre Det skal du huske før og efter du cykler