Bliv klar til sommerens cykelture med disse tips

I skrivende stund er vinteren godt og grundigt over os. Temperaturen er ved frysepunktet, vejene er fyldt med salt og snavs og motivationen for at komme ud og give den gas er ikke så stor. Derfor giver det god mening at skrive et ”sommer-indlæg”, der kan hjælpe dig med at gøre dig mere klar end nogensinde på sommerens cykelture.

Køb dig et par Oakley cykelbriller

Det første råd vi vil give dig er at købe dig et par Oakley cykelbriller. Et råd som især bør efterleves, hvis du pt. ingen cykelsolbriller har. Cykelbriller er først og fremmest gode at bruge i forhold til sikkerhed: Du undgå at få sten, insekter og lignende i øjnene, når du cykler.

Derudover er cykelbriller et modeobjekt, der kan få dig til at se ekstra godt ud på cyklen. Oakley er et brand, der lever 100% op til begge: Sikkerhed og god stil på cyklen. Med et par Oakley cykelbriller er du garanteret en af markedets bedste kvaliteter og designs.

Hvis du gerne vil se eksempler på, hvilke oakley cykelbriller du kan få lige nu, så tag endelig et kig hos forhandleren Blacksnow.dk. De kører tit og ofte med gode tilbud på cykeludstyr herunder cykelbriller.

Se mere på Blacksnow.dk her.

Træn godt henover vinteren og foråret

Hvis du gerne vil stå knivskarp til sommerens cykelture, så anbefaler vi, at du får trænet godt henover vinteren og foråret. I vinterperioden kan du med fordel sidde indenfor på en hometrainer eller bruge tid i fitnesscenteret, hvor det anbefales at styrke ben og coremuskulator.

I foråret gælder det om at få de gode basiskilometer på plads. Det vil sige gode, lange ture, hvor intensiteten er lav. I kombination med det kan du med fordel køre et par interval-pas om ugen for at hamre din form endnu mere i vejret. 

Har du styr på sommercykeltøjet?

Sommer er lig med korte shorts og kortærmede cykeltrøjer. Derfor giver det god mening allerede nu at finde ud af om din beklædning er klar til varmere himmelstrøg. Der findes en masse lækkert cykeltøj på markedet. Derfor kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvad du skal vælge og hvorfor. Som udgangspunkt anbefaler vi IKKE at købe det billigste cykeltøj, da pris og kvalitet i 9 ud af 10 tilfælde hænger sammen. Kører du mere end 5 timer om ugen, anbefaler vi at købe cykeltøj fra nogle af de større mærker såsom Assos, Castelli, Isoles, Pas Normal Studios, Sportful og lignende.

Giv din cykel et mekanikertjek i staren af foråret

I starten af foråret er det en fantastisk god ide at få tjekket din cykel fra a til z. En cykel er meget følsom over for slid og generel brug. Derfor er en løbende vedligeholdelse en nødvendighed. Som udgangspunkt bør du tage din cykel med til mekaniker én gang om året, hvor han tjekket alt fra gearkabler til smøring af diverse dele.

Til sidst er der bare at ønske dig en rigtig god cykelsommer!