UrbanWinner cykelhjelm med indbygget LED-lys

Bliv set i trafikken med det indbyggede LED-lys i de nye cykelhjelme fra UrbanWinner. UrbanWinner er en moderne kvalitets cykelhjelm med god pasform. Cykelhjelmen er godkendt til mange forskellige aktiviteter, cykling, skaboard, til løb på skøjter ect. 

UrbanWinner er en dansk designet cykelhjelm i høj kvalitet og med sikkerheden sat i højsædet, god pasform og muligheder for at tilpasse cykelhjelmen dit hoved. Hjelmen findes i en masse flotte farver, så her er frit valg på alle hylder, alt efter hvilket temperament du måtte have?

Cykelhjelmen er til hele familien – både til far, mor og alle børnene!

urbanwinner-cykelhjelm-med-led-lys-blaa
Cykelhjelm, blå med LED-lys. Foto: UrbanWinner.dk
urbanwinner-cykelhjelm-med-led-lys-pink
Cykelhjelm, pink med LED-lys. Foto: UrbanWinner.dk

UrbanWinner er moderne dansk design!

Urban Winner cykelhjelme minder meget om cykelhjelmene fra Nutcase. Så de er spændende og lækre at se på og designet afviger en del fra de lidt mere traditionelle cykelhjelme, som du kender fra gadebilledet – cykelhjelme der er designet til f.eks. sportsfolk og bymennesker, som har et andet behov.

Så hvis du er til klassisk og et modigt dansk design, så kig på en Urban Winner cykelhjelm. Der sidder reflekser monteret, både foran og bagpå hjelmen og der er installeret en LED-baglygte i selve nakkespændet, således at bilister og andre trafikanter altid kan se dig.

urbanwinner-cykelhjelm-led-lys
Cykelhjelm med LED-lys. Foto: UrbanWinner.dk

Der er desuden også en særlig hagepude til remmen under hagen. Magnetlåsen er nem og klikbar, så du kommer ikke til at klemme huden under hagen, når du åbner eller lukker magnetlåsen.

UrbanWinner_Magnetic_Spaende
Cykelhjelm med magnetlås. Foto: UrbanWinner.dk

Urban Winners cykelhjelme har nogle rigtigt gode muligheder for at tilpasse hjelmen til dit hoved. Der er nemlig et justerbart spænde i nakken og puder i tre forskellige tykkelser, som du kan sætte ind i cykelhjelmen alt efter hvor tæt, den skal sidde på dit hoved.

urbanwinner-cykelhjelm-indvendig
Cykelhjelmen, indvendig. Foto: UrbanWinner.dk

Urban Winner minder som tidligere nævnt en del om amerikanske Nutcase, en cykelhjelm der er meget populær i Danmark. Nutcase er meget mere kendt og udbredt end Urban Winner, men mon ikke at dette vil ændre sig over tid.