Cykelvask med sæbe og børster!

Hvilken sæbe skal jeg bruge til at vaske min cykel! Det havde jeg ingen anelse om, men jeg tænkte at der måtte være noget der var lavet specielt til cykelvask og vedligeholdelse af sin cykel. Jeg fandt denne sæbe herunder, som ikke har nogen for syre i sig og som indeholder voks til ekstra beskyttelse af cyklen.

Jeg har tidligere brugt almindelig sæbe fra køkken husholdningen og syntes ikke rigtigt at det virkede ordentligt, så derfor har jeg investeret i en “special” sæbe til cykler!

Cykelvask og voksbeskyttelse Morgan Blue 1000 ml. Foto: Cykelpartner.dk

Nu havde min kone ikke flere aflagte opvaskebørster som jeg kunne få, så jeg måtte ud og købe mine egne børster. Og noget som du sikkert også er stødt på når du vasker din cykel, er alle de steder hvor det bare er rigtigt svært at komme til… ved kranken, imellem egerne, ved tandhjulet ved pedalerne osv. – det kræver en børste som har en lidt anden udformning end en almindelig opvaskebørste.

Jeg valgte dette sæt herunder, der er alt hvad hjertet kan begærer! Med dette børstesæt har du mulighed for at komme ind i selv de mindste krinkelkroge på din cykel.

 

Rensebørstesæt Finish Line Easy Pro til cykelrengøring. Foto: Cykelpartner.dk