Cykelhjelm med LED lys, Abus Urban-I v.2

Abus Urban-I v.2 er en serie cykelhjelme i en række flotte iøjnefaldende farver og med LED lys højt placeret på hjelmen i nakken for øget synlighed og sikkerhed i trafikken.

Abus Urban-I v.2

Abus Urban-I v.2, er videreudviklet ud fra den populære Abus Urban I. Det er en cykelhjelm med mange ekstra sikkerhedsfunktioner, bl.a. en integreret LED baglygte og store refleksmærker. Disse er med med til at øge synligheden i trafikken.

Abus Urban-I v.2 er en In-mold hjelm, hvilket betyder, at cykelhjelmens inder- og yderskal er smeltet sammen. Desuden er der et justerbar nakkespænde der sikrer dig som bruger en god pasform og komfort.

Cykelhjelmen har aftagelig skygge, aftagelig puder, justerbar nakkebespænding, refleks i nakken og magnet hagespænde.

Cykelhjelm_Abus_Urban_I_v_2_gul
Cykelhjelm, Abus Urban-I v.2, Gul. Foto: Cykelpartner.dk

Abus Urban-I v.2 er testet og godkendt efter en række forskellige sikkerhedskrav. Hjelmen er således testet og godkendt, efter de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundshedskrav – det der kaldes en EN 1078 godkendelse, og den er også yderligere testet og godkendt hos TÜV, som er et af de største testinstitutter i Europa.

Abus cykelhjelm med ventilationshuller og puder!

For at sikre dig er optimal ventilation af dit hoved, er denne cykelhjelm udstyret med hele 21 luftkanaler, disse sørger for er god ventilering og åndbar cykelhjelm.

Endvidere er Abus cykelhjelm udstyret, med et aftageligt sæt puder, der kan tages ud og vaskes. Da puderne kan tages ud, betyder det også at du har mulighed for at benytte dig af Abus hjelmhue, som er en vinterindsats du kan sætte ind i hjelmen om vinteren.

Cykelhjelm_Abus_Urban_I_v_2_21_ventilationshuller
Cykelhjelm, Abus Urban-I v.2, med 21 ventilationshuller. Foto: Cykelpartner.dk
Hjelmhue Abus vinterindsats. Foto: Cykelpartner.dk

Magnet hagespænde!

En godt hagespænde er et must, det skal være nemt at betjene og det er magnetspændet fra Abus også. Det må ikke sidde stramt under hagen. Du skal sørge for at der er plads til at have 1-2 fingre mellem hagen og remmen. Abus cykelhjelm har har en blød pude over hagespændet, således at du undgår at få huden i klemme, når du lukker spændet.

I forhold til de almindelige klik spænder, så syntes jeg at magnetspændet er meget nemmere at betjene, både når du skal lukke spændet og åbne spændet igen.

Cykelhjelm_Abus_Urban_I_v_2_magnet_hagespaende
Cykelhjelm, Abus Urban-I v.2, Magnethagespaende. Foto Cykelpartner.dk

Abus Urban-I v.2  – En cykelhjelm i flotte farver!

I skrivende stund findes cykelhjelmen i 14 flotte farver, så er der nok at vælge imellem. Det er en cykelhjelm til hele familien.

Hjelmen findes i følgende størrelser: 52-58 cm, 56-61 cm. Så der er både til junior og voksen.

Cykelhjelm_Abus_Urban_I_v_2_Neon_pink
Cykelhjelm, Abus Urban-I v.2, Neon pink. Foto: Cykelpartner.dk
Cykelhjelm_Abus_Urban_I_v_2_Neon_blaa
Cykelhjelm, Abus Urban-I v.2, Neon blå. Foto: Cykelpartner.dk

Jeg bruger selv cykelhjelm fra Abus!

Var det ikke fordi jeg allerede havde en cykelhjelm fra Abus, så var jeg meget fristet af alle de nye modeller fra Abus Urban-I v.2, de er simpelthen bare for lækre.

Du kan læse om min egen cykelhjelm her, der er en model Abus Peletec med integreret regnslag… og det er også en videreudvikling fra Abus Urban-I, præcis som ovenstående cykelhjelm.