schwalbe dæk

Schwalbe dæk

Med en masse hård træning kommer du langt, men forskellen mellem 1. og 2. pladsen kan afhænge af få centimeter – og derfor er det vigtigt at have udstyret i orden.

Dækkene er et af de vigtigste elementer i cykelsport, og her kan særligt Schwalbes store udvalg af dæk varmt anbefales, hvis du ønsker den højeste kvalitet på markedet.

Nedenfor har vi samlet en række forskellige dæk fra Schwalbe til både mountainbikes, racercykler og almindelige citybikes. Alle kan de kategoriseres som kvalitetsprodukter, og selvom vi hos Motionscykling.dk ikke har lavet en test af dækkene fra Schwalbe, kan du med fordel kæbe dækkene fra listen – kvaliteten er høj!


Find gode tilbud på Schwalbe dæk på Cykelpartner.dk


Schwalbe Durano Plus Smart-Guard tråddæk

durano plus

Med dette Schwalbe Durano Plus 700x23C tråddæk er du garanteret en lav rullemodstand. Dækket er fremstillet med en Dual Compound gummiblanding, og det er særligt velegnet som løbsdæk, hvis du kører motions- eller licensløb. Dækket er forstærket med Smart Guard punkteringsbeskyttelse.

Schwalbe Road Cruiser Kevlar-Guard tråddæk

road cruiser kevlar

Dette Schwalbe Road Cruiser tråddæk er fremstillet til almindelige citybikes. Størrelsen på dækket er 700x35C (37-622), og derfor passer det til de fleste citybikes. Dækket er med kevlar forstærket mod punkteringer, og samtidig sikrer gummiblandingen et godt vejgreb i alt slags vejr.

Schwalbe Insider Foldedæk til Hometrainer

schwalbe hometrainer dæk

Tillader vejret ikke træning udendørs, men i stedet en tur på din hometrainer, er dette Schwalbe Insider Foldedæk et must. Foldedækket er fremstillet med en minimal rullemodstand, hvorfor det kun kan bruges på hometrainers og ikke til udendørs brug. Dækstørrelsen er 700x23C (23-622).

Schwalbe G-One Speed Evolution Line LiteSkin Foldedæk

g one speed evolution line

Leder du efter et nyt Schwalbe dæk til din mountainbike, er dette Schwalbe G-One Speed Evolution foldedæk det helt rette valg. Her er der skåret helt ind til benet, hvad angår vægten – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dækket er med 127 EPI og fremstillet med Polymer punkteringsbeskyttelse.

Schwalbe Rocket Run Evolution Line LiteSkin Foldedæk

liteskin foldedæk til mtb

Med dette Schwalbe MTB dæk er du garanteret en høj kvalitet. Schwalbe Rocket Run sikrer dig et optimalt greb på ethvert underlag, uanset om du kører i skoven eller på asfalt. Dertil er dækket fremstillet med Pace Star Triple gummiblanding, hvilket er en af Schwalbes mest avancerede teknologier til dato.

Schwalbe Ice Spiker Pro Evolution LiteSkin Pig Foldedæk

schwalbe ice spiker

Her får du et Schwalbe MTB dæk med aluminiumspigge, der sikrer dig et solidt vejgreb. Dette pigdæk fra Schwalbe adskiller sig fra andre pigdække ved at være både lettere, hurtigere og med bedre vejgreb end andre pigdæk. Særligt i vintermånederne, hvor frost kan forekomme, viser dækket alle sine kvaliteter frem på bedste vis.

Schwalbe One HT RG dæk med lukket ring

schwalbe one ht rg lukket ring

Schwalbe One HT RG dækket med lukket ring er fremstillet til racercykler. Dækket er fremstillet til konkurrencebrug, hvor vægten på 300 gram kombineret med en ny type karkasse bestående af en polyester- og bomuldsblanding sikrer en lav rullemodstand og en stærk punkteringsbeskyttelse.

Schwalbe dæk er tysk kvalitet når det er bedst

Schwalbe er en tysk producent af dæk og slanger til cykler, og virksomheden har været i branchen siden 1922. Derfor har de i dag bred erfaring, der kommer til udtryk i alle deres produkter – herunder også de ovenstående dæk, som alle hører til blandt markedets bedste.

Schwalbe har gennem mange år været en anerkendt producent af cykeldæk, og deres kvaliteter ligger blandt andet i det lette, men særdeles slidstærke materiale, som alle dækkene fremstilles i. Dækkene er alle forstærket mod punkteringer, men samtidig sørger de for at holde vægten helt i bund, så du ikke kører med unødvendig vægt på cyklen.

Vil du vide mere? Så se filmen herunder.