Vedligeholdelse af cykel med ophængskroge!

Det første der slog mig, da jeg stod og lappede min cykel herhjemme, var hvor besværligt det var. Cyklen skulle vendes på hovedet og jeg skulle hele tiden passe på at den ikke væltede. Og så var det jeg kom i tanke om mit besøg hos vores lokale cykelsmed – han hængte jo bare cyklen op i et par kroge, som var lavet til formålet.

Hvad koster sådanne et par ophængskroge?

Sådan et par ophængskroge måtte jeg bare have, og dem fandt jeg på nettet (i skrivende stund) til den rørende pris af kr. 49,- for et sæt, som dem du ser herunder! Det kræver så blot at du har mulighed for at sætte fast i loftet i din garage, carport, cykelskur eller lign,. Jeg kan i hvert fald godt anbefale denne løsning!

Ophængskroge med kæde 2 stk. Foto: Cykelpartner.dk

Når først cyklen hænger i sådanne et par kroge, så har du helt styr på den.  Den vælter ikke og det er nemt at komme rundt om cyklen, når den skal pudses og poleres.

cykel
Foto: Motionscykling.dk

Vinteropbevaring!

Når vinteren trænger sig på og cyklen skal pakkes væk (fordi du måske har en vintercykel du kører på i stedet for), så kan du med fordel hænge cyklen op i sådanne ophængskroge.

Så står cyklen på ikke jorden eller gulvet og tager plads og skal heller ikke flyttes frem og tilbage i løbet af vinteren.

Så det er altså ikke kun når vi taler om vedligeholdelse af cyklen at sådanne et par ophængskroge er gode at have!