Tag på cykelferie til Mallorca

Cykelsæsonen på Mallorca løber fra januar og frem til maj. Du kan selvfølgelig godt tage på cykelferie her resten af året, men det er her, cykelturismen på øen er på sit højeste. Og Mallorca er et populært cykelparadis med god grund. Her finder du både afslappende, udfordrende og krævende cykelruter.

 

Hvor er det godt at cykle på Mallorca?

De bedste områder til din cykelferie på Mallorca er bjergområder som Muro, Sóller, Pollenca, Alcúdia og Puigpunyent. Mange hoteller på Mallorca har efterhånden faciliteter, som cykeludlejning og cykelvedligeholdelse. Derfor kan du altid finde et godt hotel til din cykelferie.

Mange vælger at starte deres cykelferie i det vestlige Mallorca, da Serra de Tramuntana strækker sig for syd til nord i denne del. I bjergene finder du mange ruter til din træning og postkort værdige udsigter over Middelhavet.

 

Hvad koster det at leje cykel på Mallorca?

Du kan enten tage din cykel med i flyet til Mallorca eller leje en cykel, når du ankommer til øen. Der er utallige muligheder for cykelleje, men det kan være en god idé at bestille i forvejen, hvis du har specifikke krav til cyklen.

Prisen for cykelleje på Mallorca varierer meget, men du kan leje en cykel fra omkring 15€ om dagen.

 

Start med en cykelferie i Danmark

Har du endnu ikke været på cykelferie? Det kan være en god idé at afprøve ferieformen i Danmark først. Her finder du hele 11 nationale cykelruter, du kan afprøve, hvis du er begynder. Du finder ruter, som er spækket med sightseeing og mountainbike ruter, som er fyldt med naturskønne oplevelser.

Når du tager på cykelferie i Danmark, kan du overnatte på alt fra Bed & Breakfast til shelters. Ønsker du en god afslutning på turen med lidt luksus, kan du også prøve et glamping ophold. Mulighederne er mange – både på Mallorca og i Danmark.