Den bedste motionscykel til prisen

 

Du kan finde et hav af motionscykler i forskellige prisklasser. Du kan gå på kompromis, og finde en “manuel” styret cykel, hvor du altså skal træde den i gang, og stopper med at vise noget i displayet og lave målinger, kort tid efter du har lavet sidste rotering.

Omvendt kan du finde yderst professionelle motionscykler, hvor du kan forbinde den til en skærm og få en virtuel oplevelse, som giver dig følelsen af at du faktisk deltager i et cykelløb – uanset hvor du befinder dig. På samme måde, cykler du med og mod andre, rundt omkring i verden der anvender samme motionscykel.

 

Få virtuel oplevelse for mindre end 3000 kr

 

Med en Odin B500, har du altså muligheden for at anvende Kinomap og forbinde cyklen via Bluetooth.

Udover at give en god, virtuelt oplevelse, som gør cykelturen sjovere, har du også mulighed for at bevare dataen på dine cykelture, så du kan tracke dine sidste cykelture og holde formen ved lige.

Det giver absolut en større lyst til at hoppe en tur på motionscyklen, jo bedre oplevelsen er.

Du kan læse mere om Odin B500 her.

 

Få din ultimative oplevelse med en Odin PRO S1500 Zwift cykel

 

Før nævnes der en Odin B500, men som skrevet, er det også en cykel til mindre end 3000 kr, hvilket er et rigtig godt bud på den bedste cykel til prisen.

Er man derimod villig til at betale for den ultimative oplevelse, er det værd at læse om Odin PRO S1500 Zwift Bike.

Nu snakker vi så om en cykel til lige knap 10.000 kroner. 

Denne cykel vil du samtidig have mulighed for at prøve af i flere af landets fitnesscentre, hvor spinning indgår i hold. Dette kan varmt anbefales at prøve, inden du vælger at bestille den hjem til stuen.