Squat rack

For at få det optimale ud af din cykling, bør du overveje at supplere det med styrketræning. Dine muskler i benene er dem, som bliver mest belastet under cykling, hvorfor en stærk muskulatur i benene vil gøre dig til en bedre cykelrytter, og tage din cykling til det næste niveau. En af de øvelser, som bliver brugt mest til at træne ben er squat, men uden belastning får man ikke meget ud af det. Derfor har du behov for et squat rack, hvorfor dette indlæg handler om fordelene ved at købe et squat rack. I bunden af indlægget kan du klikke videre til fitnessboom.dk, der har udvalgt 7 af de bedste squat racks.

Øvelsen “squat” er blandt de bedste øvelser til at opbygge muskelmasse. Det er dog vigtigt at påpege, at squat racks bliver brugt til mange andre øvelser en squats.

 

Squat racks kan benyttes til mange øvelser

På et squat rack kan du lave mange forskellige øvelser, til trods for at det hedder et squat rack. Du kan blandt andet bruge et squat rack til bænkpres. Ved nogle squat racks kan man endda købe tilbehør, som gør det muligt at lave endnu flere forskellige øvelser, herunder dip bars. Det er værd at vide, at din squat rack principielt kan udgøre hele dit hjemmefitness, hvis du er villig til at betale for ekstra tilbehør.

 

Et squat rack kan justeres

Et squat rack passer til alle, eftersom det kan justeres i højden. Det vil altså sige, at du kan indstille squat racket således det passer perfekt til dig. Dette gør det også muligt at bruge squat racket på forskellige måder, og derved øge variationen i din træning.

 

Udbuddet af squat racks er meget stort, og det kan derfor være svært at udpege, hvilke der er gode og dårlige. Hos Fitnessboom er 7 af de bedste squat racks blevet udvalgt, for at gøre det lettere for dig. Se squat racks her.