Smart cykelholder til cyklen!

I forbindelse med vask af min cykel og smøring af kæden og lignende, syntes jeg at det var lidt besværligt at gøre dette imens at cyklen stod på støttebenet, så jeg ledte efter en nem løsning… og fandt den!

En smart lille cykelholder som den du ser herunder…

Cykelholder. Foto: Cykelpartner.dk

… mere skulle der ikke til for at løse mit lille “problem”!

Cykelholderen kan bruges til alle cykler, både med quick release og møtrikker, blot der er en nav bredde på 10-13 cm.

Da den sættes fast på baghjulet, kan du også bruge den såfremt din cykel ikke har noget støtteben, så er du fri for at sætte cyklen op af en væg og lignende. Dette kræver dog lidt øvelse, da cykelholderen skal “krænges” på selve møtrikkerne eller quick releasen – men det kan lade sig gøre!

Jeg selv, sætter cyklen på støttebenet og sætter derefter cykelholderen på – det er det nemmeste!

Den virker helt upåklageligt!

Så snart jeg fik cykelholderen leveret, skulle den selvfølgelig testes af og i brug… og jeg må sige, den virker bare helt upåklageligt.

Holder cyklen stabil også selv om der bliver drejet på pedalerne og baghjulet kører rundt… så min cykel fik lige en ordentlig omgang i dag, med både vask og smøring af kæde!

Cykel på cykelholder!
Foto: Motionscykling.dk

Som skrevet i et tidligere indlæg, så har jeg nogle fine ophængskroge som jeg også bruger når jeg arbejder på cyklen, men ved vask af cyklen vil jeg helst ikke stå under vores halvtag, det sviner trods alt lidt på fliserne – så det bliver lidt længere væk fra huset 🙂

Men ophængskrogene er super gode, når cyklen skal tørres og poleres, så de kan også varmt anbefales!

Cykelholder og smøring af kæden!

Det er dejlig nemt, op i holderen, et par aviser under, som bliver holdt på plads af cykelholdere og så er det bare med at smøre cykelkæden med enten kædeolie eller kædespray.

Det er utroligt nemt, fordi du kan dreje på pedalerne imens cyklen står i holderen.

Efterfølgende kan cyklen blot kan stå at dryppe af på aviserne og du undgår en masse griseri på dine fliser eller hvad du nu måtte have af belægning, der hvor du står og arbejder!