Slip af med ømme muskler efter cykelturen

Annonce

Ømme og trætte muskler efter mange timer på sadlen er ikke en unormal ting. Vores muskler kommer virkelig på overarbejde, når man er ude på de lange strækninger, og det er ikke ualmindeligt at døje med kramper og ømhed efterfølgende.

Ømme muskler har brug for restitution og hviledage. Hvis du gerne restituere lidt hurtigere, så kan det være en god ide at anskaffe en massagepistol til at få buk med de ømme muskler.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er en batteridrevet og håndholdt massageapparat, som laver hurtige gentagende stød mod dine ømme muskler. Pistolen har et hoved af gummi, som bevæger sig lynhurtig frem og tilbage og leverer cirka 40 stød i sekundet. Det kan sammenlignes med en intens og præciserende omgang massage lige der, hvor du har brug for det.

Derfor virker den

Massagepistolen er blevet et must haveredskab i rigtig mange sportsudøveres hjem, og det er det perfekte redskab til dig, som elsker at bruge mange timer på cyklen.

Hvis du gerne vil hjælpe dine muskler til at restituere hurtigere efter cykelturen, så giv dine ømme læg og lårmuskler en tur med en massagepistol og mærk en verden til forskel på kort tid. Massagepistolen virker ved at gøre bindevævet omkring dine muskler mere smidige, hvilket hjælper dem til at blive mindre stive. Massagen er intens, men føles ikke ubehagelig eller smertefuldt. Du vil blive efterladt med en afslappende og behagelig fornemmelse i kroppen efter en god tur med din massagepistol.

Bedre end en professionel massage

Selvfølgelig er det svært at sammenligne et maskindrevet apparat med en reel omgang massage. Undersøgelser viser at folk der bruger massagepistolen generelt, oplever mindre ømhed efter blot et kvarters massage. Det vil naturligvis også opleves med en professionel omgang massage, men den betydelige forskel er at en tur med massagepistolen altid er tilgængeligt. Ydermere koster massagen ikke mere end den pris, som du betaler for selve pistolen.

Du har mulighed for at massere dig selv lige så grundigt og dybdegående som hos en professionel massør fra komforten af dit eget hjem. Du kan give dig selv en god massage både før og efter din cykeltur uden at skulle gå til en massageklinik først.

På længere sigt er det altså en langt nemmere og billigere løsning til dig, som ofte har brug for en omgang massage. Hvis du er dedikeret cykelentusiast, så bør massagepistolen blive en fast del af dit træningsprogram.