Bedste cykel apps til Android og iPhones

De bedste cykel apps hjælper dig med at planlægge en rute, træne effektivt, reparere din cykel og meget mere. Der er ingen mangel på apps rettet mod cyklister, og mange flere bliver frigivet hele tiden, så nogle gange kan det være svært at sortere det mindre gode fra.

 

Vi har inkluderet en række cykel apps til iPhone og Android-enheder, lige fra meget analytiske træningsværktøjer til enklere sociale apps og nyttige navigationsressourcer.

Forskellige apps, forskellige egenskaber

For nogle apps – Google Maps, for eksempel – skal du have din enhed på styret for at få det fulde udbytte. For andre, såsom Strava, kan du bare trykke på start, lægge din telefon i din lomme og tage afsted. 

 

Hvad mere er, med Bluetooth-tilbehør såsom pulsmålere, hastighedssensorer og strømmålere, der bliver mere almindelige, kan du få din smartphones Bluetooth-forbindelse og processor til at udføre det arbejde, der før krævede en separat computer og, for ikke så længe siden, ledninger. Det kan også gøres hvis du har et af de bedste smartwatch.

 

Hvilke apps skal man vælge?

Nogle af de apps, der vises her, er gratis, nogle er ikke, og nogle er gratis på forhånd med mulighed for at købe eller abonnere for flere funktioner. 

 

Det skal nævnes, at enhver GPS-cykelapp belaster din telefons batteri, så disse er generelt bedre egnet til kortere ture, medmindre du er i stand til at oplade undervejs. De bedste cykelcomputere holder meget længere.

 

Vores anbefalinger indeholder apps fra forskellige kategorier: Dette inkluderer bl.a.navigation og ruteplanlægning, fitness, mountainbike og diverse kategorier. Ved at have en divers liste, er der mulighed for at finde lige den slags app man leder efter. Alt efter om man søger en app, der kan hjælpe en med at finde vej, give én idéer til nogle nye ruter eller holde styr på ens fitness-tal.   

Bedste cykel apps lige nu

  • Strava
  • MapMyRide
  • Google Maps
  • Cyclemeter
  • Elite HRV
  • Trailforks
  • Ride with GPS