Opsæt dine træningsmål på Endomondo!

Så er der nyt fra Endomondo, nærmere bestemt på deres trænings app. Du kan nu opsætte dine træningsmål på ugebasis. En smart lille feature som kan være med til at give dig et lille skub bagi, skulle dette være nødvendigt!

Du finder opsætning af træningsmål via hovedmenuen på Endomondo app’en som du kan se herunder!

menu_endomondo
Hovedmenu på endomondo app’en. Foto: Motionscykling.dk

Sæt et træningsmål!

Som skrevet herunder er det utroligt nemt at gå til og komme i gang med! Du skal blot vælge 3 ting… og så er du i gang! Type, mål og endelig den sportsgren du dyrker!

opsaet_et_traeningsmaal_paa_endomondo
Træningsmål på Endomondo. Foto: Motionscykling.dk

Type!

Under “type” kan du vælge imellem distance (hvor langt), træningspas (hvor mange gange), tid (timer og minutter) og kalorier (forbrænding)…

Tryk på den type du vil oprette et træningsmål for!

vaelg_type_af_traeningsmaal
Træningsmål på Endomondo. Foto: Motionscykling.dk

Mål!

Under mål, sætter du den distance som du skal løbe eller cykle ect. Det gøres i en rullemenu og der vælges i kilometer med 50 meter i interval. Indtast mål værdien og tryk afslut.

valg_af_traeningsmaal_endomondo
Træningsmål på Endomondo. Foto: Motionscykling.dk

Sport!

Så vælger du din sportsgren og her er det muligt at vælge flere sportsgrene, således at dine mål sagtens kan fordeles udover flere typer af sportsgrene.

Der er 60 forskellige sportsgrene af vælge imellem, så chancerne for at den sportsgren du dyrker også er at finde, den er stor!

Vælg din sportsgren og tryk afslut.

valg_af_sport_endomondo
Træningsmål på Endomondo. Foto: Motionscykling.dk

Træningsmål!

Herunder kan du se mine træningsmål, jeg cykler som du måske har regnet ud og målet er 175 kilometer pr. uge og 5000 kalorier i forbrænding pr. uge.

Og så er det bare derud med træningen!

opsatte_traeningsmaal_endomondo
Træningsmål på Endomondo. Foto: Motionscykling.dk

Personligt håber jeg at Endomondo for tilføjet resterende kilometer, kalorier, tid og træningspas sammen med procentsatsen – således at du kan se at du f.eks. mangler 30 kilometer eller 650 kalorier ect. for at nå dit mål.

Det kan være lidt svært med procentsatsen alene, men mon ikke det kommer – jeg tror ikke jeg er den eneste med det ønske?

Tak fordi du læste med!