Cykelophæng til væggen, det sparer plads

Hvad gør du med din cykel, når du ikke ønsker at stille den ude i skuret, nede i cykelkælderen eller måske på trappeopgangen? Du hænger bare cyklen op på væggen i din bolig… det er nemt og ligetil med viste cykelophæng!

Cykelophænget er et robust vægbeslag og det kan benyttes til cykler med en maksimal vægt på 20 kg – ergo kan det benyttes til de fleste racer- og MTB cykler.

Selve beslaget er lavet i stål og lakeret i en sort farve. Krogene som holder cyklen er belagt med en gummicoating som forhindrer at du ridser cyklen når du hænger cyklen op på krogene.

Cykelophaeng_til_vaeg
Cykelophæng til væggen. Foto: Cykelpartner.dk

Cykelophænget kræver en minimum stellængde på 30 cm, det vil sige at overrøret på din cykel skal være minimum 30 lang, da du ellers ikke kan benytte dette cykelophæng.

Selve cyklen kommer til at hænge ca. 30 cm fra væggen, så der er fint plads til både pedaler og styr imellem væg og cykel.

Når du er ude og cykle, så kan du vippe selve beslaget op, så det er i plan med væggen, så hænger det ikke og stritter lige ud i luften, og der er dermed ingen fare for at dine familie medlemmer kommer til at gå ind i det.

Afstanden mellem hullerne til montering på væggen er 17 cm og der følger 2 skruer og rawplugs, både til trævæg og betonvæg med til monteringen.

cykel_paa_vaeg
Cykelophæng til væggen, det sparer plads. Foto: Motionscykling.dk

Kan det nu holde!

Ja, det var min første tanke – men det virker sikkert og stabilt nok. Væggen er en betonvæg og skruerne er 5 cm. lange så selve holderen sidder rigtigt godt fast – så jeg er ikke nervøs for af den falder ned, cyklen hænger rigtigt godt.

Hænge op og tage ned!

Selve holderen sidder ca. 2 meter oppe på væggen, det passer med at jeg kan strække mine arme ca. 10-15 cm. højere end selve holderen, dette er en tilpas højde for mit vedkommende som gør at cyklen er nem at hænge op og også nem at tage ned igen.