Motioner med dit barn – disse ting kan I lave sammen

Annonce: Som forældre får man ikke ligefrem skænket flere timer i døgnet – nogle gange kan det faktisk føles som om, der kommer endnu færre med børn. På den gode måde. Alligevel kan det være svært at få passet arbejde, motion, indkøb og alt det andet praktiske ind i en i forvejen tæt pakket hverdag. Derfor får du nu et par gode grunde til at motionere med dit barn, og hvordan I kan gøre det.

Kvalitetstid med øget puls

Selvom det måske udspringer af praktiske årsager, synes dine børn faktisk, det er sjovt at være en del af din træning. For dem betyder det kvalitetstid, samtidig med de bliver budt på nye udfordringer. Alle har godt af at bevæge sig – også børnene. Men måske du ikke skal presse dem helt så hårdt.

Hvis du vil finde noget tøj, dine børn kan træne med, så tjek siden her. Der er af også et udvalg af babytøj, hvis du vil lave noget med de helt små.

Disse typer motion kan I dyrke

Hvad, I skal lave, kommer selvfølgelig an på, hvor gamle dine børn er. Alligevel kan man med små variationer gøre de fleste motionstyper familievenlige. Her er tre gode idéer:

  • Cykling – hvis dit barn er gammel nok til at cykle selv, er det naturligvis bare op på hver sin cykel og afsted på en trilletur. Hvis du har et lille barn, kan du overveje et barnesæde og få lidt ekstra vægt på.
  • Løb – er en rigtig god type motion til dig med små børn. Invester i en baby jogger og tag den mindste med på eventyr.
  • Yoga – det er ikke sikkert, dit barn forstår helt, hvad der foregår. Eller kommer helt ud i et hundestræk. Men det styrker motorikken, og de kan få lov at udforske kroppens bevægelighed.