Mange store fordele ved vegansk proteinpulver

Annonce:

Det er ikke kun veganere, der kan får store fordele ud af spise vegansk proteinpulver. Der er mange fordele ved at vælge proteinpulver uden animalske produkter. Faktisk er det svært at se hvorfor det ikke skal vælges.

Proteinpulver

Protein er kroppens byggesten. Får du ikke protein nok, kan det føre til tab af muskelmasse og dermed generel svækkelse af styrke. Derfor kan nogle mennesker have behov for ekstra proteinpulver. Det kan være for at få det optimale ud af styrketræning. Men det kan også være i forskellige aldre i livet, hvor der er ekstra behov eller hvis du bare generelt har brug for ekstra kosttilskud.

 

Vegansk proteinpulver

Er du afklaret med at skulle benytte proteinpulver, så er der mange grunde til at vælge et vegansk et af slagsen. Som udgangspunkt er der ikke så meget protein i plantebaserede fødevarer. Men den udfordring er for længst løst. Det er nemlig muligt at fjerne fedt og kulhydrater, og få lavet et produkt, hvor protein bestemt ikke er i underskud. Dette giver en række fordele, og det er i øvrigt ikke noget problem med at komme til at mangle essentielle aminosyrer, som hævdet i flere medier. Det kan altså godt være værd at prøve noget vegansk proteinpulver.

 

Mere bæredygtigt

En stor fordel ved at skifte til vegansk proteinpulver er at det er mere bæredygtigt i forhold til miljøet.  Det er nemlig meget mindre belastende at dyrke planter end at holde dyr. Desuden kan der ofte være rester af væksthormoner, antibiotika og måske andre kemikalier i kød. Rester der kommer fra dyrenes foder. Ikke noget der lyder specielt interessant for de fleste! Og heller ikke noget, der er sundt for dig.

 

Stort udvalg af vegansk proteinpulver

Der findes heldigvis rigtig mange muligheder, hvis du har besluttet dig for at vælge vegansk proteinpulver. Der er en lang række smagsvarianter at vælge imellem. Det er selvfølgelig alle de klassiske som chokolade, banan, vanilje, karamel, diverse andre frugter, men også rigtig meget andet. Der findes en lang række mærker på markedet, og så er der naturligvis prisparametret. Køber du dit proteinpulver hos Fitnessnord, en af de største onlinebutikker i branchen, får du altså pulver, der er laktosefri, og med et meget lavt indhold af kulhydrater. Dermed kan både allergikere, veganer og dem, der gerne vil tabe sig uden problemer benytte proteinpulveret. Der er mange fordele ved at vælge vegansk proteinpulver. Og det kan du altså let gøre online hos Fitnessnord. Let og med hurtig levering.