ceramicspeed pulleyhjul

CeramicSpeed pulleyhjul – Test

Der findes mange måder at opgradere en cykel på og gøre den mere lirens. En af de bedste måder, det er i form af nye pulleyhjul fra CeramicSpeed. Vi har testet!

Test af CeramicSpeed pulleyhjul: Kan vi mærke en forskel?

Hos Motionscykling.dk har vi haft fingrene i keramiske pulleyhjul fra CeramicSpeed. Og vi må sige, at vi ret imponerede. Først og fremmest skal det siges, at pulleyhjulene er super nemme og hurtige at montere. Det kan du se mere om nederst på siden.

Det hele glider bare bedre

Efter at have monteret pulleyhjulene, prøvede vi lige at dreje i pedalerne for at finde ud af om forskellen var så tydelig. Og lige dér kunne vi faktisk mærke en forskel sammenlignet med før, hvor de ikke-keramiske pulleyhjul var monteret. Det var som om, at kæden bare gled meget bedre.

Det vigtigste er selvfølgelig, at de keramiske pulleyhjul giver en fordel ude på landevejen. Her er det markant sværere at mærke en forskel sammenlignet med der, hvor vi bare drejede i pedalerne med hænderne. Dog føltes det stadig som om, at kæden har nemmere ved at ”køre igennem systemet”.

Da vi kom hjem fra testturen læste vi lige lidt op på pulleyhjulene. Ifølge CeramicSpeeds hjemmeside giver de faktisk en besparelse i watt på ca. 3 watt. Så en fordel giver de helt sikkert. Læs mere om, hvor mange watt du kan spare ved at opgradere til CeramicSpeed her.

Alt i alt er vi meget tilfredse med at have opgraderet cyklen med keramiske pulleyhjul. Det er i hvert fald bedre og sjovere at cykle på cyklen sammenlignet med før – og det er jo det vigtigste.

Hey! CeramicSpeed pulleyhjul har i øvrigt en levetid, der er 3-5 gange længere sammenlignet med almindelige pulleyhjul.

Hvor kan du købe CeramicSpeed produkter henne?

Det kan du efterhånden mange steder. Hvis du gerne vil have et godt udvalg til ekstra gode priser, så kan vi anbefale at se nærmere på BC Bikeshop –også kendt som Børkop Cykler.

Montering af CeramicSpeed pulleyhjul

Hvordan monterer du CeramicSpeed pulleyhjul? Det er faktisk ret nemt. Vil du gerne se en video af, hvordan du monterer pulleyhjulene, så se nedenstående videoguide: