Tre gode proteinbar, proteinplus fra powerbar

I forbindelse med min cykling, har jeg efter træning smagt på tre forskellige proteinbar fra producenten powerbar. Proteinplus 30% indeholder 30 gram protein pr. stk. og er et godt supplement til din træning.

Jeg opbevarer altid madvarer i køleskabet, specielt når der er tale om chokolade – årsagen er simpel, jeg syntes at de smager bedst når det er kolde! Så derfor er min smags oplevelse med nedenstående proteinbarer beskrevet udfra at de er opbevaret i køleskab!

Alle tre protein bar smager fremragende, så det er smag og behag hos den enkelte der er afgørende!

Proteinbar med vanilje og kokosnød!

Det blev hurtigt min favorit, lækker blød konsistens, til trods for opbevaringen i køleskabet og en dejlig smag af kokos og vanilje, hvor smagen af kokos er meget fremtrædende. Har en meget sød smag (dog ikke for sød til mine smagsløg), så måske var det derfor at det blev min favorit?

Havde der været mørk eller lys chokoladeovertræk på, så havde det næsten været en Bounty bar 🙂

Proteinbar_Proteinplus_Vanilje_Kokosnød_Powerbar
Proteinbar, Proteinplus 30%, Vanilje/Kokosnød, Powerbar. Foto: Cykelpartner.dk

Proteinbar med karamel og vanilje!

Dette er hvad jeg vil kalde for en helt almindelig protein bar, konsistensen er fin, men fordi jeg opbevarer dem i køleskabet, bliver de en anelse hårde. Denne hårdhed forsvinder dog så snart de har ligget uden for køleskabet i en halv times tid – og så er det bare en lækker bar.

God smag af både vanilje og karamel og der er en fin balance imellem de to smage.

Proteinbar_Proteinplus_Karamel_Vanilje_Powerbar
Proteinbar, Proteinplus 30%, Karamel/Vanilje, Powerbar. Foto: Cykelpartner.dk

Proteinbar med cappuccino og karamel!

Den sidste bar jeg har prøvesmagt er med cappuccino og karamel. Fin konsistens, smager rigtigt meget af cappuccino som det første og så kommer smagen af karamel bagefter.

Det er næsten som at drikke en kop cappuccino med karamel sirup på Starbucks 🙂

Personligt syntes jeg at cappuccino/karamel smagen er for kraftig, den er meget sød (sødere end kokos/vanilje). Omvendt så er det en hel fantastisk protein bar når du har brug for noget til “den søde tand” – så det brugte jeg den til om aftenen i stedet for efter træning.

Proteinbar_Proteinplus_Cappuccino_karamel_Powerbar
Proteinbar, Proteinplus 30%, Cappuccino/karamel, Powerbar. Foto: Cykelpartner.dk