Tilskud til din cykeltræning – Find dem på apoteket

ANNONCE: Når du skal træne din krop, er det vigtigt at huske at kroppen har brug for den rette mængde energi som du skal hjælpe den med at opretholde.

Giv din krop den ekstra energi som du skal bruge når du træner

Under træning er der større behov for energi end hvis du arbejder stillesiddende hele dagen og det kan for mange mærkes på at man f.eks. yde det man egentlig gerne ville kunne, men i stedet oplever man at man brænder ud for energi før målstregen. I disse tilfælde er der helt sikkert tale om at du skal tilføre din krop nogle ekstra goder.

Ekstra goder til din krop kan være tilskud som f.eks. proteinbar men også diverse kosttilskud vil være en god idé at få købt hjem. Mange kosttilskud er tilskud der kan lagre sig i kroppens små depoter og som herefter kan blive brugt, når kroppen får brug for noget ekstra energi som når du f.eks. cykeltræner. Du kan finde kosttilskud og andre tilskud på et apotek i Holbæk, hvis du bor i dette område.

Find vej til apoteket

Hvis du vil finde frem til apoteket i Holbæk, kan du via. deres hjemmeside, finde både adresse der kan indtastes på GPS’en men du kan også finde et kort der viser dig hvorhenne i Holbæk apoteket ligger. Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man bedst finder vej.

Nogle kan kun finde frem ved hjælp af en GPS, mens andre ikke helt har forstået GPS’en som et værktøj og langt hellere foretrækker at anvende et helt almindeligt kort. Uanset hvad du har det bedst med, er der i hvert fald en løsning at hente på hjemmesiden.

Tilskud til både håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin

Du kan også benytte hjemmesiden til at blive klogere på diverse ting som f.eks. hvordan man behandler bedst imod lus eller hvilke tilskud du kan få når du køber medicin. Hvis du er interesseret i at kende til hvordan der betales medicintilskud, så kan du finde fine tabeller der kan tydeliggøre hvordan tilskuddene bliver fordelt i procenter i forhold til det beløb du køber medicin for i løbet af året.

Det er ikke kun håndkøbsmedicin som f.eks. kosttilskud, som du kan købe på Asnæs Apotek. Du kan også købe receptpligtig medicin som du har fået ordineret af din læge. Når din læge ordinerer din medicin, er det ikke ligesom for år tilbage hvor, at recepten kommer i form af et stykke papir. I dag kommer din recept i skyen som man siger og er du i nærheden af Holbæk, så kan du altså let hente din receptpligtige medicin på apoteket her.