Mere tid i hverdagen

Har du svært ved at finde tid i din hverdag til at komme ud på cyklen og nyde den dejlige friske luft. Her er en måde, hvorpå du kan frigøre lidt ekstra tid, selvom det ikke er meget er det måske nok til at du kan nå en cykeltur ekstra.

 

Robotstøvsuger

Så tænker du nok, hvordan kan en robotstøvsuger give mig mere tid. Det er meget simpelt, du støvsuger nok et par gange om ugen, og hver gang skal du lige bruge 10 minutter på at tage dig sammen, og så plus den tid det tager at støvsuge. I længden kan det give dig meget mere tid, hvis du ikke skal bekymre dig om dette.

 

Hvis du køber en robotstøvsuger skal du måske bruge 30 minutter på at finde den rigtige og så bruge omkring en time på at sætte den op, når du har fået den hjem. Det smarte ved de nyere robotstøvsugere er at du efter at have sat dem op, næsten ikke skal bruge energi på dem. De kan indstilles til skemalagt rengøring, så når du går på arbejde kl 9 om formiddagen, begynder din robotstøvsuger at gøre rent derhjemme. 

 

Hvilken robotstøvsuger er den rigtige

Det kan være svært at overskue lige i starten, men det behøves ikke være svært at vælge en robotstøvsuger. For de fleste er behovet ikke stort, den skal kunne støvsuge på gulvtæpper, støvsuge hundehår og så ikke alt for meget vedligeholdelse af robotstøvsugeren. Langt de fleste robotstøvsugere skal tømmes dagligt, men du kan også få robotstøvsugere der skal tømmes med en måneds mellemrum.

 

Her kan især iRobot anbefales, og en af deres bedste modeller er iRobot Roomba i7+, som kommer en stor ekstern beholder til snavs og så er der utroligt god til at støvsuge hundehår. 

 

Læs mere her, og find din rigtige robotstøvsuger til dit behov.