Guide – sådan taber du de overflødige kilo

Annonce:

Juletiden er for alvor over os. For mange betyder dette julefrokoster fyldt med lækker julemad, hjemmelavede julekager fyldt med sukker og en masse juleslik. Statistikker viser, at mange danskere tager på i juletiden, og derfor ønsker at ændre deres livsstile i det nye år. Er du en af dem, der gerne vil tabe de ekstra kilo, men endnu ikke er kommet ordentligt i gang? Så læs med herunder hvor du får en guide til, hvordan du taber de overflødige kilo.

Kalorieunderskud over en længere periode

For at kunne tabe sig, er det vigtigt, at man forstår, hvordan kroppen og stofskiftet fungerer. Grunden til vægtøgning er et kalorieoverskud, hvor man indtager flere kalorier, end kroppen kan nå at forbrænde på en dag. Skal du derfor tabe dig, er det vigtigt, at du ligger i et kalorieunderskud. Ved at ligge i et kalorieoverskud over en længere periode, vil kroppen forbrænde flere kalorier, end den indtager på en dag, og den vil dermed begynde at tage fra kroppens fedtdepoter. Du kan sagtens tabe dig ved blot at lægge dine madvaner en smule om, men er dette ikke nok, kan du alliere dig med Wellvita og få kost-og næringstilskud.

Invester i en personlig træner

Har du svært ved at komme afsted på en løbetur, eller i fitnesscenteret, og er det svært at holde sig fra kalorierne? Så kan du overveje at investere i en personlig træner. En god personlig træner vil holde dig til ilden, lægge en kostplan over alle dine måltider og hjælpe dig ned i træningscentret, når motivationen ikke er der. Derudover vil en personlig træner kunne lave skræddersyede træningsprogrammer, som er lavet specifikt til dig og dine personlige mål. Rigtigt mange bruger en personlig træner for at komme i gang med deres vægttabsrejse.

Vær realistisk med dine mål

Skal dit vægttab lykkes, er det enormt vigtigt, at du er 100 procent realistisk med dine mål. Et større vægttab kan tage rigtigt lang tid, og det er derfor vigtigt, at du er sikker på, hvad du vil, og hvordan du vil nå dertil. Er du ikke villig til at træne, skal du ikke forvente at kunne tabe de overflødige kilo lige så hurtigt, som hvis du havde motioneret. Det skal være sjovt at være i kroppen både før, under og efter et vægttab. Er det ikke sjovt og motiverende, vil du straks søge tilbage mod dine vante vaner, og kiloene vil snige sig på igen.