3 Gode grunde til at købe din motionscykel online

Godt. Du har taget beslutningen om at komme i gang med at motionere. Tre til fire gange om ugen helst, to gange til en start – i hvert fald. Det har du lovet dig selv. Nu mangler du bare lige det allervigtigste: nemlig motionscyklen.

 

For du kender allerede nu dig selv godt nok til at vide, at du ikke kommer afsted, når regnen står ned i stimer. Du ved også at du ikke finder lysten og viljen til at motionere, hvis du skal bevæge dig mere end 50 meter fra din sofa. Men hvordan skal du få fat i din nye motionscykel?

 

Selvom det altid er rart at besøge et varehus og kunne tage og føle på et produkt, før man kører kreditkortet igennem, så kan der være mange fordele at hente ved at handle online. Også når det kommer til motionsudstyr. Vi giver dig tre af de helt store fordele:

 

Dit udvalg er større

Det er helt naturligt og åbenlyst at dit udvalg på nettet vil være større end det, du finder i butikkerne. Først og fremmest hedder det sig, at mange butikker kun eksisterer online. Og derudover har mange butikker et begrænset sortiment i butikkerne. Det kan være på grund af pladsmangel eller simpelthen fordi der ikke er kunder nok til enkelte modeller. Når du handler på nettet skal du være opmærksom på hvilke betalingsmuligheder du har.

 

Det afhænger oftest af hvor webshoppen har sin geografiske tilknytning. Er webshoppen udenlandsk vil du typisk ikke have de samme muligheder som i en dansk webshop, men udvalget vil ofte være større. Nogle webshops tager imod kreditkort, andre tilbyder kun debit og på enkelte hjemmesider vil de kun tage imod udlandsoverførsler. Her kan det være godt at rådføre sig med en rådgiver, der har forstand på både valutakurser og udlandsoverførsler. Min Investering er én af dem.

 

Du får den leveret

Når du handler på nettet er én af fordelene at du kan få produktet leveret. Særligt med en motionscykel, kan det være tungt og besværligt at bøvle med selv at få den hjem i stuen. Har du en bil, kan du være nødsaget til alligevel at leje en trailer, fordi cyklen ikke kan være i bilen.

 

Bor du i lejlighed opstår problemet typisk, når produktet skal bæres op på femte sal. På mange webshops tilbydes der tilmed gratis levering, hvis du køber over et vist beløb. Typisk drejer det sig om et par hundrede kroner, så højst sandsynligt vil du nå den beløbsgrænse, når du køber en motionscykel.

 

Du kan spare mange penge

Udover at udvalget er langt større på nettet, har du mulighed for at spare masser af penge. Webshops kører oftere tilbud og rabatter end fysiske butikker, fordi de har behov for at tiltrække flere kunder gennem nyhedsbreve og reklamer.

 

Derudover kan du ved at benytte dig af en udenlandsk webshop være heldig at kursen er til din fordel. Er du ude på at spare lidt ekstra kan du også forsøge at indgå en samarbejdsaftale med webshoppen. Det er særligt aktuelt hvis du eksempelvis har en fritidsblog eller bruger dine sociale medier, til at opdatere følgere om dit liv. Læs eksempelvis mere om affiliate marketing her.